Антихрап кліпса від хропіння в ніс- носові розширювачі в набірі 8 шт 2 види в футлярі

Антихрап кліпса від хропіння в ніс- носові розширювачі в набірі 8 шт 2 види в футлярі

Продавець:MORPHEUS

4.9/5  ( 27 оцінок )

550

485

Немає в наявності

106

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Антихрап кліпса від хропіння в ніс - носові розширювачі в наборі з 8 шт (циліндри + спіралі) в футлярі

Чому ми хропимо?

Під час сну м'язи шиї розслабляються. Іноді вони розслабляються настільки, що частково закриваються верхні дихальні шляхи, звужуючи прохід, по якому повітря потрапляє в наші легені. Це звуження наших дихальних шляхів викликає вібрацію в горлі, коли ви дихаєте, що викликає звук хропіння.

Ви можете бути серед 45% нормальних дорослих, які хропуть хоча б зрідка, або, ймовірно, знаєте кого-то, хто хропе. Або, може бути, ваш чоловік часто заважає вам добре виспатися?

Якщо це звучить знайомо, вам обов'язково варто спробувати наші пристрої від хропіння. Це рішення проти хропіння було розроблено, щоб допомогти вам позбавитися від хропіння.

Носові розширювачі - це хороший спосіб позбутися від хропіння. Ви будете краще спати щоночі і прокидатися відпочив. Наші назальні розширювачі проти хропіння акуратно поміщаються в ніздрі, щоб істотно поліпшують потік повітря через ніс.

Як це працює:

Наші назальні розширювачі проти хропіння акуратно поміщаються в ніздрі, щоб негайно поліпшити потік повітря через ніс. Повітряний потік запобігає вібрації м'якого неба, що дозволяє легко дихати і усуває хропіння без дискомфорту для користувача.

Принцип роботи :

Помістіть пристрій в носову порожнину. Після розширення дихальних шляхів повітряний потік через глотку і м'яке піднебіння знижує вібрацію і завихрення язичка, а дихання стає плавним, зменшуючи або усуваючи хропіння. Просто вставте вентиляційний отвір в ніздрю і спите спокійно. Підходить для людей, які хропуть чи важко дихають під час сну, а також для людей, які звикли спати з відкритим ротом, і підходять як для чоловіків, так і для жінок.

Як це використовувати?

1. Виберіть відповідний розмір.

2. Обережно вставте вентиляційний розширювач в ніс.

3. Новачкам рекомендується носити їх протягом декількох годин протягом дня, щоб спростити настройку.

Ефекти від застосування:

Зменшує хропіння, обережно відкриваючи носові ходи і запобігаючи колапс дихальних шляхів. Просто акуратно вставте носові конуси для полегшення хропіння в ніздрі плавним рухом.

Збільшує повітряний потік через ніс в порівнянні з носовими смужками. Отвори в носі від хропіння допоможуть вам краще дихати через ніс.

Швидкість краще - розширювачі проти хропіння розроблені так, щоб облягати внутрішню структуру носа, забезпечуючи ідеальний комфорт і зручність.

Всі розміри в одному наборі - набір включає 8 пар носових отворів для полегшення хропіння (2 моделі носових розширювачів по 4 розміру кожна) + футляр для зберігання / транспортування.

Храпний набір для захисту від хропіння дуже простий у використанні, багаторазовий, виготовлений з високоякісних гнучких і легких матеріалів.

Переваги :

Науковий дизайн: Відповідно до природною формою структури вашої ніздрі, пристрій для носа встановлено з обох сторін, що найбільшою мірою збільшує потік через носові ходи. Устаткування для захисту від хропіння може полегшити дихання.

Відмінний матеріал: Використання якісних матеріалів, без запаху, без побічних ефектів, не буде дискомфорту при тривалому використанні.

Чи безпечно і зручно: безпечно і зручно використовувати: виберіть вставку для носа відповідного розміру і акуратно вставте її в ніс. При його використанні не виникає відчуття чужорідного тіла і тиску. Це безпечно і зручно для багаторазового використання.

Унікальний стиль: 8 пристроїв для носа різного розміру, які підходять для всіх типів ніздрів, чоловіків і жінок, молодих і старих. Вони оснащені футляром для зберігання, маленькі і зручні, підходять для будинку, ділової поїздки, подорожей і т. Д.

Технічні параметри:

У комплекті 8 пар назальних розширювачів (2 моделі по 4 розміру кожна).

Розширювачі в носі гіпоалергенні.

Дорожній футляр також входить в комплект.

Технічні характеристики :

Матеріал: силікон

Колір: прозорий

Вага: 20 г

Кількість: 8 пар (2 стилю і 2 розміру, змішані в наборі)

У пакет включено:

8 x вентиляційні отвори для носа від хропіння

1 х чохол для зберігання

Характеристики

Особливості
  • Без запаху
Додаткові характеристики
  • дихаючі
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами