Реклінатор дитячий ортопедичний ОТ-1В Реабілітімед Реабилитимед Сітка Mp Білий (334-26524)

Розмір
  • MP

Реклінатор дитячий ортопедичний ОТ-1В Реабілітімед Реабилитимед Сітка Mp Білий (334-26524)

Продавець:Spine&Foot

4.6/5  ( 63 оцінок )

1 021

Є в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ортопедичні медичні товари, що випускаються українською компанією Реабілітімед, входять у число ортопедичних виробів, що відрізняються якістю і високим лікувально-профілактичним ефектом. Реклинатор дитячий являє собою універсальний виріб, розраховане на досягнення у дитини правильної постави. Коректор постави має конструкцію, розроблену відповідно до вимог ортопедів і педіатрів, користується попитом і популярністю серед дітей та молоді. Зручні лямки здійснюють необхідну фіксацію реклинатора на тілі, контролюючи стан хребта в природному положенні. Регулярне носіння пристосування в цілях профілактики виправляє дефекти постави, перешкоджає подальшому розвитку викривлення грудного відділу. Реклинатор зручний у використанні, практична, не створює дискомфорту під час носіння. Виріб можна вільно носити під одягом.
 
Показання до застосування
 
Ортопедичний реклинатор дитячий рекомендується ортопедами і хірургами для дітей в лікувально-профілактичних цілях для досягнення правильної постави. Пристосування розраховане і для дорослих, використовується для усунення наслідків викривлення грудного відділу хребта при кіфозах і сколіозі I-II ступеня. Наявність в конструкції пристосування ребер жорсткості моделює необхідне положення пристосування у відповідності з фізичними параметрами тіла і анатомічними особливостями.
 
Матеріали. Конструкція виробу
 
Рекликатор дитячий «Ортотест» ВІД-1В володіє зручною і універсальною конструкцією, спеціально розробленої дизайнерами і конструкторами компанії Реабілітімед. Модель увібрала в себе всі останні умови та медичні вимоги, що пред'являються до ортопедичних виробів, розроблених для успішного лікування та профілактики неправильної постави. Коректор виготовлений з гіпоалергенного, екологічно чистого матеріалу. Пристрій володіє двома моделюючими ребрами жорсткості, що забезпечують зручне положення на тілі. Спинка виробу виготовлена з бавовняної тканини з комбінації з триплированным матеріалом. Основу виробу складають бавовна 50%, поліамід 45% і еластан у кількості 5%.
 
Особливості
 
Зручна та надійна конструкція виробу
Широкий вибір розмірів
Бандаж для виправлення постави
Виріб дозволяє легко встановлювати ребра жорсткості в кожному окремому випадку
Пристосування зручно у використанні, не вимагає додаткових навичок
Ребра жорсткості при бажанні легко виймаються і вставляють на місце. У відповідності з особливостями фігури ребра легко вигинаються, моделюючи необхідну форму корсета.
 
Призначення - профілактика і лікування, підтримка грудного відділу
Матеріал - бавовна 50%, поліамід 45% і еластан 5%
Колір - білий, чорний
Розміри - Lp, Mp.

Характеристики

Частина тіла
Ступінь фіксації
Розмір
  • MP
Матеріал
  • Сетка
Колір
  • White
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами