Бактерицидний опромінювач BactoSfera OBB 15P лампа OZONE FREE OF безозоновий (3065-19988)

Бактерицидний опромінювач BactoSfera OBB 15P лампа OZONE FREE OF безозоновий (3065-19988)

Продавець:Spine&Foot

4.9/5  ( 57 оцінок )

1 023

767

Є в наявності

6

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

OZONE FREE: безозонову бактерицидна лампа, 9000 год. Можна не провітрювати кімнату.

Людство активно бореться з бактеріями вже досить тривалий час, в тому числі і за допомогою таких ефективних приладів, як бактерицидні лампи. Перші пристрої такого типу були винайдені ще на початку минулого століття, використовувалися вони в ті часи виключно в госпіталях і лікарнях. В наші дні лампи бактерицидні стали ще й побутовими пристроями, їх також успішно застосовують в самих різних сферах, в тому числі в косметології.
 
Якісні лампи бактерицидні вміють не тільки активно боротися з бактеріями, вони надають комплексний сприятливий вплив - дезінфікують простір, а також предмети побуту, меблі, роблять організм людини здоровіше, а імунітет його - міцніше. Сучасні лампи бактерицидні відрізняються абсолютною безпекою, широким спектром дії, компактністю, простотою застосування. Всі ці якості притаманні і презентованих тут опромінювача OBB 15P OZONE FREE BactoSfera, оснащеному безозонову лампою.
 
Детальний опис опромінювача
 
ОББ-15P - це ефективне, переносне, гранично компактний пристрій, встановлений на міцну і стійку підставку з пластика. Воно здатне досить дієво знезаражувати приміщення площею до 20 кв. метрів.
 
Переваг у цій моделі багато:
 
• опромінювач гарантовано вбиває цвіль, мікроби, небезпечні бактерії і віруси, а також спори, дріжджі та інші шкідливі для людини мікроорганізми;
• завдяки мобільності, невеликій вазі, компактності переносити його можна в будь-яке місце;
• лампа безозонову OZONE FREE володіє солідним ресурсом горіння - 9000 годин;
• провітрювати кімнату після використання опромінювача цієї моделі не потрібно;
• застосування опромінювача - це можливість уберегти сім'ю (робочий колектив) від ГРЗ, грипу, різного роду епідемій і вірусів.
 
особливості використання
 
Коли в будинку проживає заражений вірусом людина, а також під час епідемій кімнати слід кварцевать щодня, протягом півгодини, якщо площа приміщення 20 квадратних метрів. Для кімнат поменше буде досить десятихвилинного впливу. Коли включений опромінювач, в кімнаті не повинні знаходиться люди, домашні тварини і кімнатні рослини.
 
Основні технічні характеристики пристрою ОББ-15P наступні: 99,9% бактеріальна ефективність, потужність 15 Вт, частота 50 Гц, напруга - 220 В. Габарити пристрою - 510 на 35 на 70 мм.
 

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами