Жіночі ортопедичні туфлі 4Rest-Orto арт.17-003 Шкіра 41 Синій (2317-23899)

Розмір
  • 41

Жіночі ортопедичні туфлі 4Rest-Orto арт.17-003 Шкіра 41 Синій (2317-23899)

Продавець:Spine&Foot

4.6/5  ( 63 оцінок )

2 400

1 135

Є в наявності

8

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Практичні і дуже зручні жіночі ортопедичні туфлі 17-003 турецької фабрики 4Rest Orto - незамінна взуття для холодної, дощової погоди.
 
опис
 
Зручні демісезонні туфлі підійдуть для ранньої осені або пізньої весни. Модель відноситься до ортопедичного взуття, так як її конструкція має спеціальні елементи, що забезпечують максимальний комфорт ноги: товста, пружна підошва, знімний влкадиш-супінатор, м'яка устілка, широкий носок. У такому взутті нога розташовується анатомічно правильно. Іншими словами тиск перерозподіляється по всій поверхні підошви, склепіння стопи має підтримку, пом'якшується зона п'яти, пальці не стискаються. Вся стопа має можливість вільно рухатися при ходьбі, що в свою чергу забезпечує нормальний кровообіг, роботу суглобів і м'язів.
 
Кому рекомендована ортопедичне взуття
 
Комфортна і корисна взуття, яка оздоровлює, необхідна всім, хто хоче уникнути таких проблем з ногами, як натоптиші, випирає кісточка, варикоз, перекручена стопа зі зміщеними пальцями. До групи ризику потрапляють люди, у яких є спадкова схильність до таких захворювань, а так само жінки із зайвою масою тіла і вже наявними захворюваннями стопи. Ортопедичне взуття необхідна всім, хто багато проводить часу на ногах, відчуває болю в спині, а до вечора відчуває ноги свинцевими, набряклими, «гуде». Анатомічна взуття так само стане в нагоді жінкам, чия професія вимагає довгого статичного вертикального положення: перукарі, вчителі, продавці. М'які, легкі туфлі не замінні для жінок похилого віку.
 
За яких проблемах необхідна ортопедичне взуття
 
- Плоскостопість
- Травма стопи
- Деформація нігтів
- Зайва вага
- Артрит
- Діабетична стопа
 
Особливості жіночих туфель 17-003 ТМ 4Rest Orto
 
• Товста поліуретанова підошва-платформа. Танкетка має висоту 4,5 см. Виготовлена ​​підошва з пружного матеріалу, який при ходьбі пружної, амортизує тиск і краде ударне навантаження на суглоби ніг. Ходіння по кам'янистій дорозі або не рівно асфальту практично не відчутно для ніг.
• Додатковий вкладиш-супінатор. Окремо до туфель додається фірмовий ортопедичний супінатор 4Rest Orto. Його використовують за рекомендацією медиків у разі плоскостопості та інших видів захворювань стопи.
• М'яка текстильна устілка - 4Rest Orto устілка має поролонову підкладку, яка забезпечує м'яку посадку ноги. Це дозволяє носити витончені туфлі жінкам з проблемними, хворобливими ногами. Така будова забезпечує зручність при ходьбі, особливо для людей з такими проблемами як п'яткова шпора або тріщини п'ят, мозолі. натоптиші.
• Комбінований верх. Включає деталі з натуральної шкіри і неопрену, синтетичного вологостійкого матеріалу.
 
Переваги ортопедичних туфель ТМ 4Rest Orto
 
Непромокальні. Висота платформи дозволяє ходити в туфлях в сиру погоду по мокрих дорогах. Крім цього нижня шкіряна окантовка так само має влагоотталківающую просочення.
Зносостійкі. Всі матеріали відносяться до якісних і зносостійким. Верхні і внутрішні деталі взуття прошиті. Підошва виконана з гнучкого матеріалу, який не деформується від сили тертя, не втрачає своїх якостей у вологому середовищі.
Комфортні. Туфлі м'які і теплі. Всередині моделі є найтонший шар поролону, який забезпечує акумуляцію тепла. Натуральні матеріали забезпечують повітрообмін всередині вироби, нога в таких туфлях дихає, не пріє, що не переохолоджується.
 
Висота платформи - 4,5 см.
 
Розміри: 36-41.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами