Насадка-електрод для апарату Дарсонваль "Грибок" Mashele скляна газонаполнена

Насадка-електрод для апарату Дарсонваль "Грибок" Mashele скляна газонаполнена

Продавець:Masheleshoop

4.8/5  ( 525 оцінок )

290

145

Є в наявності

13

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Електрод-насадка сумісна з усіма аналогічними Дарсонвалями з діаметром цоколя 11-12 мм (щоб правильно підібрати насадку, візьміть лінійку та поміряйте діаметр будь-якої Вашої насадки).

Насадка-Грибок є універсальною насадкою, яка може бути використана для процедур як по обличчю, так і по тілу, застосовується для нормалізації стану жирної шкіри, для профілактики варикозу та корекції целюліту.

Дарсонвалізація ділянок тіла проводиться рухомим чи стабільним способом. Ефективний при дарсонвалізації ділянок з виділенням ексудатів за дистанційної методики в лабільному режимі.

Призначена для дарсонвалізації, при якій імпульсні струми передаються на шкіру через герметичний скляний порожнистий електрод, наповнений повітрям або інертним газом під низьким тиском.

[Принцип]:

Заснований на широко відомої і часто використовуваною методикою місцевої дарсонвалізації (вплив на тканини тіла слабкими імпульсними струмами високої частоти і напруги). При дарсонвалізації імпульсні струми передаються на шкіру через герметичний пустотіла скляний електрод, наповнений повітрям або інертним газом під низьким тиском. Ефективність апарату дарсонваль досягається через прискорення обмінних процесів в тканинах і поліпшення відтоку лімфи і крові. За рахунок активізації обмінних процесів дарсонвалізація покращує постачання тканин киснем, нормалізує кровообіг, забезпечує знеболюючий ефект, підвищує працездатність і нормалізує сон. Вплив апаратом підсилює проникнення в глибокі шари шкіри косметичних засобів.

Параметри:

Довжина насадки: 16 см.
Діаметр стержня: 11,4 мм
Висота стержня: 24,9 мм.

[Комплектація]:

Скляна газонаполненная насадка-електрод:

«Грибок" - 1 шт.

  • Не прикладайте силу! Це може призвести до пошкодження електрода. Не обертайте його, виймаючи з роз'єму, просто потягніть вгору.

    Насадки-електроди – річ відносно недовговічна, і час їх життя залежить від інтенсивності експлуатації. Зазвичай після закінчення 250 робочих годин вони підлягають заміні на нові.

Характеристики

Комплектація
  • Насадка "Грибок" - 1 шт.
Гарантія
  • 14 днів
Країна реєстрації бренда
  • США
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами