Насадка-електрод для апарату Дарсонваль "Гребінець" Mashele скляна газонаполнена

Насадка-електрод для апарату Дарсонваль "Гребінець" Mashele скляна газонаполнена

Продавець:Masheleshoop

4.8/5  ( 531 оцінок )

330

165

Є в наявності

37

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Електрод-насадка сумісна з усіма аналогічними Дарсонвалями з діаметром цоколя 11-12 мм (щоб правильно підібрати насадку, візьміть лінійку та поміряйте діаметр будь-якої Вашої насадки).

Для усунення проблеми випадання волосся, стимуляції росту та покращення їх зовнішнього вигляду, в комплект дарсонвалю входить спеціальна насадка-гребінець.

Насадка-гребінь виконана у формі гребінця спеціально для впливу на волосисту частину голови для уповільнення та запобігання випаданню росту волосся, нормалізації сальної секреції та покращення стану волосся.

Форма та розмір насадки-гребінця дозволяє проводити процедури максимально комфортно, незалежно від довжини та стану волосся.

Призначена для дарсонвалізації, при якій імпульсні струми передаються на шкіру через герметичний пустотіла скляний електрод, наповнений повітрям або інертним газом під низьким тиском.

[Принцип]:

Заснований на широко відомої і часто використовуваною методикою місцевої дарсонвалізації (вплив на тканини тіла слабкими імпульсними струмами високої частоти і напруги). При дарсонвалізації імпульсні струми передаються на шкіру через герметичний пустотіла скляний електрод, наповнений повітрям або інертним газом під низьким тиском. Ефективність апарату дарсонваль досягається через прискорення обмінних процесів в тканинах і поліпшення відтоку лімфи і крові. За рахунок активізації обмінних процесів дарсонвалізація покращує постачання тканин киснем, нормалізує кровообіг, забезпечує знеболюючий ефект, підвищує працездатність і нормалізує сон. Вплив апаратом підсилює проникнення в глибокі шари шкіри косметичних засобів.

Параметри:

Довжина насадки: 15 см.

Діаметр стержня: 11,4 мм

Висота стержня: 24,9 мм.

[Комплектація]:

Скляна газонаполненная насадка-електрод:

"Расчестка" - 1 шт.

  • Не прикладайте силу! Це може призвести до пошкодження електрода. Не обертайте його, виймаючи з роз'єму, просто потягніть вгору.

    Насадки-електроди – річ відносно недовговічна, і час їх життя залежить від інтенсивності експлуатації. Зазвичай після закінчення 250 робочих годин вони підлягають заміні на нові.

Характеристики

Комплектація
  • Насадка «Розчістка» – 1 шт.
Гарантія
  • 14 днів
Країна реєстрації бренда
  • США
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами