Бактерицидна лампа OSRAM HNS 15W G13

Габарити (ВхШхГ)
  • 438х26 мм см

Бактерицидна лампа OSRAM HNS 15W G13

Продавець:Ik-Trap

4.6/5  ( 69 оцінок )

270

Немає в наявності

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ультрафіолетова люмінесцентна лампа OSRAM HNS 15W G13 технічно є ртутної газорозрядною лампою низького тиску виготовленої в трубчастій колбі з увиолевого скла.

Серія ламп OSRAM випускається в широкому діапазоні потужностей, розмірів і цоколів, що дозволяє підібрати лампу для будь-якого пристрою і сфери застосування. Лампи OSRAM PURITEC широко використовується для дезінфекції повітря, води, поверхонь як альтернативу хімічним засобам знезараження. Враховуючи високу технологічність ламп, жорсткі вимоги, що пред'являються до джерел УФ - випромінювання і культуру виробництва компанії OSRAM, лампи є взаємозамінними з продукцією конкурентів і використовуються як джерела УФ - випромінювання багатьма виробниками відповідних приладів і пристроїв.

Лампи OSRAM HNS 15W G13 застосовуються

  • - В медицині, фармацевтичній та харчовій промисловості для постійної дезінфекції приміщень і робочих поверхонь прямим УФ - випромінюванням. Цей спосіб знезараження набирає все більшу популярність, оскільки не передбачає використання хімікатів, тобто є набагато більш екологічним і дружнім для оточуючих. Важливою особливістю ламп серії PURITEC HNS є безозоновая конструкція (OFR). Це дозволяє використовувати лампи в присутності людей без провітрювання (що є обов'язковим для кварцових ламп, т. к. при їх роботи утворюється озон в концентрації небезпечними для живих істот). Ці лампи використовуються в бактерицидних облучателях і рециркуляторах відповідної потужності і конструкції, таких як Аэрэкс, ORBB, ОРБ «Фіолет» та інших, виробляються групою компаній Заповіт, компаніями «Віола Медтехніка», BactoSfera, ТехМедСервис (Україна) та іншими українськими і зарубіжними виробниками. Тобто, лампу серії PURITEC HNS можна використовувати з будь-яким сумісним пристроєм.
  • - У сфері водоочистки. Цей напрямок є найбільш швидко прогресуючим, оскільки є набагато більш ефективним та екологічним, ніж усім нам звичне хлорування. Очищення води УФ - випромінюванням є фізичною, а не хімічним методом, що виключає такі побічні ефекти останнього, як запах. Застосовуються і в побутових водоочисниках (як окремо, так і в комплексі з механічними фільтрами), громадських місцях, плавальних басейнах, мобільних водоочисних станціях. Очищення води за допомогою УФ - випромінювання стає новою технологією, що входить в побут на наших очах.
  • - Для очищення повітря. Т. к. УФ - С випромінювання згубно впливає на бактерії, віруси і грибкові спори, застосування ламп серії PURITEC HNS дуже ефективно в місцях масового скупчення людей: лікарнях, дитячих садках, навчальних закладах, офісних комплексах і т. д. Оскільки немає протипоказань для постійного застосування ламп цієї серії в присутності людей, вони є прекрасним інструментом для профілактики епідемій.

Особливості ультрафіолетових люмінесцентних ламп OSRAM HNS

Лампи OSRAM HNS ефективні там, де використовується випромінювання в спектрі УФ-С.

Остерігайтеся підробок, які, на жаль, не рідкість на ринку України. І фактор ціни (дорожче - краще), в даному випадку не спрацьовує.

Техніка безпеки при роботі з лампами OSRAM HNS

Вплив прямого випромінювання може викликати опіки шкіри і кон'юнктивіт. Тому використання ламп OSRAM HNS обов'язково в спеціально розроблених для цих цілей пристроях.

Технічні характеристики бактерицидної лампи OSRAM HNS 15W G13:

- Тип лампи двухцокольная, трубчаста колба з увиолевого скла

- Тип цоколя G13

- Потужність 15 Вт

- Довжина 438 мм

- Діаметр 26 мм

- Ресурс лампи складає 9000 годин

- Домінуюча довжина хвилі УФ - випромінювання 254 нм

- Безозоновая OFR

- Кількість в упаковці 25 шт.

Виробник: Osram (Німеччина)



* Згідно з ЗУ "ПРО захист прав споживачів" цей виріб належної якості не підлягає поверненню і обміну.

Характеристики

Габарити (ВхШхГ)
  • 438х26 мм см
Вага
  • 0,1 кг
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами