Спрей назальний JUST Морська вода / Ройбуш 100 мл

1 відгук

Код:  296581983

Спрей назальний JUST Морська вода / Ройбуш 100 мл

1 відгук

Код:  296581983

Продавець:Gift With Love

4.9/5  ( 117 оцінок )

1 090

990

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Спрей для носа з морською водою JUST – це ніжне очищення та  зволоження слизової оболонки носа при застуді, алергічному риніті, сухому повітрі та підвищеному навантаженні на слизову. Завдяки натуральному складу назальний душ може використовуватись тривалий час і не викликає звикання.

Назальний спрей підходить для щоденної гігієни порожнини носа та як засіб при лікуванні верхніх дихальних шляхів.

Щодня ми вдихаємо шкідливі речовини (пил, озон, пилок рослин тощо), які негативно впливають на слизові оболонки носа. Також, може виникати сухість слизових оболонок, особливо в осінньо-зимовий період, алергічний риніт від надлишку пилу або в період цвітіння та інший дискомфорт. Тому важливо, щоб слизові оболонки були достатньо зволожені і могли протистояти навколишньому середовищу. Особливо це важливо під час епідемій, коли здорова зволожена слизова оболонка — це перший бар'єр на шляху вірусів та бактерій.

Душ назальний JUST з морською сіллю застосовується для:

  • м'якого очищення слизових носа від пилу, алергенів, скоринок, густого секрету
  • регулярного зволоження слизової оболонки носа в умовах сухого повітря (опалювальний сезон, перебування в курному приміщенні без достатньої зволоженості повітря та ін.)
  • профілактики простудних захворювань та алергічних ринітів
  • зменшення місцевих симптомів алергії
  • лікування гострих та хронічних інфекцій носа та носових пазух
  • лікування в комплексній терапії захворювань дихальних шляхів
  • подальшого лікування після операцій на органах носової порожнини

Унікальний склад засобу для промивання носа JUST:

До складу назального душу швейцарської компанії JUST входить стерильний  ізотонічний розчин морської води  Gulf Stream®, що містить 96 мікроелементів (натрій, калій, магній та ін.), який збагачений екстрактами ройбушу, розторопші та коріандру. Рослинні екстракти надають протиалергічну, загоювальну, зволожуючу, судинозвужувальну, протизапальну та противірусну дії.

Засіб для промивання носа з морською водою ЮСТ підходить дорослим та дітям старше 2-х років, а також вільно може використовуватися вагітними та в період годування груддю.  

Спеціальна насадка на спреї враховує особливості дитячих носиків та зроблена максимально безпечною, щоб випадково не травмувати слизову оболонку. А також завдяки цьому спрей легко використовувати на ходу або під час поїздки в автомобілі.

Характеристики

Склад
  • Очищена морська вода з Гольфстріму - Gulf Stream® Екстракти: листя ройбушу, фруктів розторопші плямистої, фруктів та листя коріандру Допоміжні речовини: гліцерин, лимонна кислота
Країна-виробник
  • Швейцарія
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Сергей Высоцкий
    Відгук від покупця. Продавець: Gift With Love

    Хорошие капли
    Рекомендую пользоваться

    Переваги:
    Спрей
    Недоліки:
    Этикетка маленькая