Бальзам WANG PROM Blue Balm синій охолоджуючий від варикозу ,50грамм

Бальзам WANG PROM Blue Balm синій охолоджуючий від варикозу ,50грамм

Продавець:Thai Flower

4.9/5  ( 135 оцінок )

175

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Синій тайський бальзам від варикозу та набряків ВАНГ ПРОМ служить для швидкого зняття набряклості та лікування хворих на варикоз.

Проблема варикозного розширення вен перестала бути проблемою людей лише пенсійного віку. Сьогодні на судинні зірочки на ногах скаржаться досить молоді жінки.

Ці набряклі судини псують зовнішній вигляд ніг, не дають можливості надіти красиву сукню або спідницю. Якщо ви не хочете "поховати" красу своїх ніжок під спідницями в підлогу або набридлими джинсами, спробуйте чудовий засіб від варикозу з Тайланду!

Синій тайський бальзам має швидку дію, знижуючи набряклість ніг і набухання судин, сприяє розсмоктування судинних зірочок. Просто нанесіть трохи бальзаму на ноги, розітріть рухами, що масажують, і трохи відпочиньте. Бальзам майже миттєво зніме набряклість і додасть вашим ногам легкість! При систематичному застосуванні засобу серйозний результат буде помітний вже після 3-4 змащувань.

Бальзам приємно освіжить шкіру та надасть їй ніжного аромату. Бальзам не містить жодних хімічних додавань і ґрунтується виключно на травах.

Синій тайський бальзам ВАНГ ПРОМ можна використовувати для профілактики грипу та застуди. Потрібно просто змастити ділянку над верхньою губою, щоб відчувати свіжий запах бальзаму. Можна наносити бальзам на скроневу ділянку, злегка масажуючи за годинниковою стрілкою пальцями. Це послужить чудовим додатком для лікування мігрені або головного болю.

Синій тайський бальзам ВАНГ ПРОМ має широку ділянку. Спробуйте і ви цей чудовий засіб.

Подаруйте собі здоров'я!

Спосіб застосування: розтерти проблемне місце разом із бальзамом.

Не застосовуйте на відкритих ранах, уникайте потрапляння на слизову оболонку тіла (очі, рот, вуха). Тільки для зовнішнього застосування! Зберігати при кімнатній температурі в місці, захищеному від потрапляння прямих сонячних променів. 50ГРАМ

Характеристики

Країна-виробник
  • Таїланд
Країна реєстрації бренда
  • Таїланд
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами