Тест-смужки до глюкометра IME-DC #50 - Іме-ДС 50 шт.

1 відгук

Код:  297281783

Тест-смужки до глюкометра IME-DC #50 - Іме-ДС 50 шт.

1 відгук

Код:  297281783

Продавець:ForestPharm+

4.9/5  ( 81 оцінок )

360

Є в наявності

14

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Діагностичні тести IME-DC дозволяють визначити поточні показники вмісту цукру в цілісній крові. Сумісні лише з однією моделлю глюкометра IME-DC німецької фармацевтичної компанії IME DC GmbH.

Смужки ІМЕ-ДС прості в експлуатації та гарантують точність вимірів у 96%. Глюкозооксидаза виступає як реагент і сприяє окисленню глюкози, що міститься у крові. Електропровідність, що виникла при реакції, є одним із головних елементів у розрахунку концентрації глюкози у зразку. На глюкозооксидазу особливо впливає вміст кисню в крові, отже, для дослідження кров повинна бути отримана з пальця.

Отримати краплю крові можна скориставшись спеціальним пристосуванням для проколу шкіри – медичними ланцетами, які підійдуть до ручки IME-DC. Дані голки для проколу пальця підходять до автоматичної ланцетної ручки, яка завжди постачається в комплекті з глюкометром Іме-ді-сі.

Біоматеріал у необхідному обсязі всмоктується у реакційну камеру автоматично. Для проведення оцінки та отримання результатів достатньо лише 2 мікролітри. За наповненням камери допомагає стежити спеціальний індикатор, яким оснащено виріб. Виходячи з цього, процедура не забере багато часу і дізнатися про результати тесту можна вже через 10 секунд. Точність вимірювання становить від 1,1 до 33,3 ммоль/л, що можна порівняти з точністю аналізу проведеного в лабораторних умовах.

У комплект упаковки діагностичних смуг ІМЕ-ДіСі входить чіп-ключ для встановлення коду, який калібрує глюкометр під певну партію смужок, завдяки чому забезпечується вірність результатів вимірів. Тому дуже важливо при розтині кожної нової упаковки відкалібрувати прилад за допомогою даного чіпа. Код, який з'явиться на дисплеї аналізатора, повинен збігатися з кодом, що вказаний на кодовій пластині та кодом на тубусі зі смужками.

Термін зберігання смужок  після першого відкриття тубуса становить 3 місяці, при температурі від +4º до +32º С. Щільно закривайте тубус після вилучення тест-смужок.

Характеристики

Сумісність
  • Підходить тільки до глюкометра Іме-Ді-Сі
Комплектація
  • 1 тубус по 50 тест-смужок, у картонній упаковці
Країна-виробник
  • Німеччина
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Елена Казадаева
    Відгук від покупця. Продавець: ForestPharm+

    Добре, що в такі часи все таки надіслали, але звернітб увагу
    Кількість тест смужок не відповідало вказане на пакуванні