Мазь Кора Дуба лікувально-профілактична з прополісом ручної роботи Карпатська Фитопродукция 100 % натуральна за рецептом Афонських монастирів 85 р.

1 відгук

Код:  299354643

Мазь Кора Дуба лікувально-профілактична з прополісом ручної роботи Карпатська Фитопродукция 100 % натуральна за рецептом Афонських монастирів 85 р.

1 відгук

Код:  299354643

Продавець:LikePrix

4.8/5  ( 408 оцінок )

249

199

Є в наявності

23

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Мазь Кори Дуба з прополісом ручної роботи

   Дуб здавна асоціюється з довголіттям, вічністю, могутністю. А його кора включена в перелік лікарських препаратів в якості ефективного антисептичний і в'яжучий засіб і широко використовується при лікуванні різних захворювань в традиційній і народній медицині (відвари, настої, мазі). У фармакології широко використовують екстракт кори дуба.

Кора дуба - одне з найбільш ефективних засобів при лікуванні шкірних захворювань, слизовій ротової порожнини і гортані. Відмінно допомагає дубова кора при опіках і обмороженнях, діареї, допомагає вилікувати жіночі захворювання.

Прополіс входить до складу мазі - це найсильніший природний анестетик, який використовується в якості мазі для зовнішнього застосування.

Мазь володіє наступними властивостями:

• антибактеріальними;
• противірусними;
• протигрибковими;
• протизапальними.

Вона також ранозагоювальну, знеболюючу, протиалергічну, дезодоруючу дію, стимулює регенерацію (відновлення) тканин шкіри.
 
Кору дуба широко застосовують:

- При опіках, запаленнях шкіри, ранах, саднах.
- При гемороїдальних кровотечах.
- Для зняття надмірної пітливості ніг;
- Для відновлення здоров'я і краси волосся;
- При опіках;


Секрет криється в її основні інгредієнти - бджолиному прополісі. Продукт зздобуде натуральні антибіотики, здатні знищувати відразу кілька груп бактерій. Також в складі прополісу присутні віск, ефірні олії, природні смоли, дубильні речовини, який тільки підсилюють лікарський ефект.

Протипоказання:

Крім одного - індивідуальна непереносимість продуктів бджільництва. Мазь практично не має протипоказань. До складу входить прополіс. Щоб перевірити, чи не страждаєте Ви алергію на будь-який з компонентів мазі, нанесіть невелику її кількість на зап'ясті. Залиште на 15-30 хвилин. Якщо протягом цього часу у Вас не виникло відчуття свербежу, печіння, почервоніння, висипання або іншого роду ознак алергії - можете використовувати мазь для лікування. В іншому, народний засіб абсолютно безпечний і нетоксичний. А тому - може застосовуватися навіть вагітним і годуючим груддю жінками.

Загальна вага: 85 р.

  Термін зберігання - 12 місяців.

Відгуки покупців 1

  • Ольга Підлісна
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

    Дякую велике,за швидку доставку.Заказую другий раз,по дві баночки.Мазь супер