ТОП ПРОДАЖІВ

Універсальний коректор постави ортопедичний Aolikes Корсет для спини, шиї, хребта, плечового відділу Регульований 300173053

21 відгук

Код:  300173053

Розмір
  • Універсальний

Універсальний коректор постави ортопедичний Aolikes Корсет для спини, шиї, хребта, плечового відділу Регульований 300173053

21 відгук

Код:  300173053

Продавець:KRAMAR BOND

4.9/5  ( 114 оцінок )

675

518

Є в наявності

769

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Коректор постави (реклінатор) - це ортопедичний виріб, що допомагає формувати і підтримувати правильну поставу, а також виправляти вже наявні деформації хребта. Він вирівнює хребетний стовп, формує звичку тримати спину правильно, відводить плечі назад і зводить лопатки. Таким чином відновлюється правильна постава, коректор допомагає її виробляти, знижується навантаження на хребет, зменшуються болі в спині. Ви відчуваєте, як вирівнюється постава і зникає відчуття сутулості. Цей стереотип м'язової пам'яті залишається навіть після зняття корсета.

При використанні коректора постави, як і будь-якого іншого ортопедичного пристосування, консультація з ортопедом не буде зайвою.


Для кого підходить

Розмір універсальний, підходить для всієї родини.

Рекомендується використовувати для людей з об'ємом грудної клітки від 60 до 130 см.

Даний коректор найкраще підійде як допоміжний засіб в період реабілітації:

  • Після травм, хірургічних втручань плечового пояса.
  • Для виправлення постави та викривлень хребта.
  • Для полегшення больового синдрому при остеохондрозі шийного і грудного відділів хребта.


Як надягати

Надягати коректор в положенні стоячи на бавовняну футболку або сорочку за принципом рюкзака. Всі ремені повинні при цьому розташовуватися рівно, не перекручуватися. Для цього:

  • Налаштуйте правильну довжину ременя;
  • Одягніть коректор постави;
  • Затягніть ремені;
  • І закріпіть ремені на липучки.

Починати краще з мінімального натягу, поступово збільшуючи його. Зазвичай на це йде 2-4 тижні - при цьому кут розвороту плечей досягає свого анатомічного максимуму.


Як носити

Коректор постави надягати краще з ранку, поки м'язи розслаблені. На ніч його потрібно обов'язково знімати.


Скільки носити

Якщо коректор використовується в комплексному лікуванні і призначений ортопедом, то носити його треба рівно стільки, скільки призначив лікар.

Якщо коректор купується для профілактики, то починати носити потрібно з 10-20 хвилин в день, поступово збільшуючи час носіння.


Як доглядати

Догляд за коректором постави полягає в підтримці його чистоти. У міру забруднення коректор необхідно прати вручну при температурі не вище 40ºС без відбілюючих засобів. Віджимати слід тільки руками, дуже легко, без викручування, а сушити - в розкладеному вигляді на рушник. Гладити коректори ні в якому разі не можна.


Важливо!

Рекомендуємо одягати поверх футболки для уникнення дискомфорту (щоб він не тиснув під пахвами або на спині) у процесі використання. Затягувати сильно не потрібно. Обов'язково слід перевірити натяг лямок та розправити їх, сильно не затягувати. Також необхідно, щоб лямки були розправлені та знаходилися на крайніх точках плеча.

При одяганні шлейки мають бути не перекручені, сторона з мікроотворами повинна щільно прилягати до спини, а пластикові пряжки мають бути внизу.

Даний коректор постави не є панацеєю від сутулості, сколіозу, кіфозу і інших порушень постави. Він працює тільки в комплексі з фізкультурою, ЛФК, регулярними заняттями по зміцненню м'язів спини.

Ортопедичний корсет ніколи не замінить корсет м'язовий, і тільки розвиваючи довгі м'язи спини, можна досягти бажаного результату - мати гарну поставу і здорову спину.

Справа в тому, що коректор постави тільки випрямляє грудний відділ хребта і формує стереотип правильної постави, але тримають поставу наші власні м'язи. І якщо м'язи слабкі, то вони не будуть тримати хребет і він неминуче зігнеться в ту чи іншу сторону.

Коректор постави призначений для пасивного носіння - в ньому не можна займатися спортом, бігати, танцювати, здійснювати активні рухи тіла.


Зовнішній вигляд товару може трохи відрізнятися від зображення на сайті і залежить від поставок.

Характеристики

Ступінь фіксації
Розмір
  • Універсальний
Матеріал
  • Неопрен, нейлон
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 21

  • Ніна Луценко
    Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND

    Коректором задоволена. Дуже простий, але і дуже зручний в побуті.

    Переваги:
    Комфортно і не виділяється з під одягу.
  • Артур Маротчак
    Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND

    5/5

  • Артур Нечипорук
    Відгук від покупця. Продавець: KRAMAR BOND

    Дійсно допомагає держати себе в тонусі

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →