Дарсонваль імпульсний масажер для обличчя та тіла (фіолетовий колір) 7 насадок

Дарсонваль імпульсний масажер для обличчя та тіла (фіолетовий колір) 7 насадок

Продавець:Fashion Mall

4.9/5  ( 255 оцінок )

2 699

1 999

Немає в наявності

38

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дарсонваль імпульсний масажер для обличчя та тіла (фіолетовий колір) 7 насадок призначений для усунення естетичних недоліків шкіри обличчя та тіла, стимуляції росту волосся та профілактики варикозного розширення вен.

Струми приладу спрямовані виключно на позитивну лікувальну дію – дратівливу або припікаючу. Низькочастотні струми впливають на поверхневий та глибший епідерміс. Вони зміцнюють судинні стінки, розсмоктують дрібні спайки, що є в капілярах, покращують загальне кровопостачання клітин.

Внаслідок впливу Дарсонваля шкіра та пори починають самовідновлюватися. На їх поверхні з'являється шар озону, що має антисептичні властивості, що оздоровлює шкіру, яка набуває рівного кольору.

Дарсонвалізація забезпечує достатнє харчування глибинних шарів шкіри, чого не можна сказати про багато інших методів омолодження.

Процедура активізує вироблення власних еластинових та колагенових волокон. Поряд з цим зменшується вироблення шкірного сала і помітно знижується активність патогенних мікроорганізмів. Таким чином, дарсонваль покращує загальний стан тканин, сприяє звуженню пор та загоєнню вугрових рубців.

При випаданні волосся і підвищеної ламкості шкіра голови також потребує харчування. У цьому випадку дарсонвалізації запускає обмінні процеси та активує «сплячі» волосяні цибулини, що позитивно позначається на густоті та здоров'ї волосся. В результаті відновлюється їхня структура, з'являється гладкість і шовковистість.

Використовувати апарат Дарсонваль у домашніх умовах дуже просто. Перед процедурою необхідно очистити шкіру, зняти прикраси, а далі слідувати інструкції. Процедури проводять щодня протягом 5-10 хвилин. Рекомендується робити 10 сеансів за курс.

Характеристики

Вид
  • Апарат Дарсонваль
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами