Фіточай Стевіясан зі стевією "Енергія" 20 пак.

Фіточай Стевіясан зі стевією "Енергія" 20 пак.

Продавець:Vegan Point

4.8/5  ( 96 оцінок )

38

Немає в наявності

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Основними компонентами фіточаю є екстракт стевії густий "Стевіясан", лист стевії, зелений чай. Не потребує додавання цукру! Чому саме зелений чай обраний однією зі складових основи цієї серії чаїв? У зеленому чаї міститься 300 корисних речовин, які і визначають його цілющі властивості. Ось деякі з них: широкий комплекс вітамінів В1, В2, В9, С, А, К, Р і РР. Йод, марганець, цинк, калій, фтор, натрій, фосфор, кремній, кальцій, залізо, мідь. Катехіни, алкалоїди, ефірні масла, вуглеводи, органічні кислоти, білки, пектини. Такий серйозний комплекс дуже корисний для здоров’я нашого організму. Чого тільки варта його здатність пригнічувати мутації клітин, захищаючи організм від раку, регулювати жировий обмін і сповільнювати процеси старіння! А разом зі стевією і різними лікарськими рослинами зелений чай дає просто вражаючі результати. 

Корисні властивості
Компоненти, що входять до складу, рекомендовані: в комплексній терапії і як профілактичний засіб для підвищення життєвого тонусу і поліпшення роботи нервової системи, серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, при синдромі хронічної втоми, авітамінозі, гінекологічних захворюваннях. Фіточай сприяє: нормалізації обміну речовин; балансу роботи нервової системи; стимуляції роботи серця; поліпшенню травлення; нормалізації глюкози в крові; зміцненню імунітету.

Склад: зелений чай, лист стевії, китайський лимонник, меліса, екстракт стевії «СТЕВІЯСАН».Форма випуску: 20 фільтр-пакетиків по 1,5 г.

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Фасування, г
Кількість пачок в упаковці, шт
  • 1
Термін придатності
  • 24 місяці
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами