Крем-піна від опіків "D-PanTheNol", 150 мл

Крем-піна від опіків "D-PanTheNol", 150 мл

Продавець:FT Product

4.9/5  ( 333 оцінок )

150

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

«Крем-піна D-PanTheNol» – незамінний засіб при опіках (сонячних і побутових), різних ушкодженнях шкірних покривів (рани, садна, тріщини і т.п.), а також для повернення здорового вигляду шкіри після косметологічних процедур.

Наша піна містить чудовий склад, де основною діючою речовиною є Д-пантенол, який славиться своєю сильною регенеруючою дією при різних ушкодженнях. Ці властивості пов’язані з тим, що він містить пантотенову кислоту. Дана речовина відноситься до вітамінів, без яких шкіра втрачає свою еластичність і стає більш схильною до зовнішніх подразників. А при достатньому вмісті пантотенової кислоти шкіра повертає свій колишній вигляд і відновлює свої постраждалі ділянки. Д-пантенол не має побічних ефектів і не викликає алергічних реакцій.

Екстракт ромашки є хорошим протизапальним засобом, завдяки якому шкіра швидше справляється з подразненнями. Заспокійливі властивості ромашки сприяють швидкому загоєнню епідермісу і допомагають знімати почервоніння. Також дана речовина здатна проникати глибоко під шкірні покриви, де надає сприятливу дію на обмінні процеси і мікроциркуляцію крові.

Не менш істотну роль в загоєнні шкірних покривів виконує екстракт календули, який також володіє протизапальними властивостями. Завдяки високому вмісту вітаміну Е допомагає відновити еластичність, згладжуючи всі недоліки при пошкодженнях. Також є хорошим живильним і зволожуючим засобом, що сприяє оновленню постраждалих клітин.

Додатковим речовиною, що використовується в піні, є ментол, який надає легку охолоджуючу дію, завдяки якій блокуються больові відчуття.

Наша крем-піна буде корисна, коли виріб пошкоджено шкірних покривів і швидко відновить і поверне здоровий вигляд всім ділянками, які зазнали зовнішніх подразників.

Спосіб застосування: 3-4 рази на день наносити необхідну кількість піни на пошкоджену ділянку шкіри. Перед використанням збовтати.

Склад: д-пантенол, екстракт ромашки, екстракт календули, ментол, гліцерин, вода, лауроіл саркозінат натрію, метил глюкамід, метилпарабен, лимонна кислота.

Запобіжні заходи: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, шкірні захворювання.

Термін придатності: 36 місяців (номер партії ідентифікується за датою виготовлення)

Умови зберігання: зберігати в сухому, чистому, добре провітрюваному місці, при температурі від 50С до 250С і відносній вологості повітря не вище 70-75%.

Характеристики

Склад
  • д-пантенол, екстракт ромашки, екстракт календули, ментол, гліцерин, вода, лауроїл саркозинат натрію, метил глюкамід, метилпарабен, лимонна кислота.
Застосування
  • 3-4 рази на день наносити необхідну кількість піни на пошкоджену ділянку шкіри. Перед використанням збовтати.
Вид
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами