Дьоготь березовий FARMAKOM фл. 100 мл (4820025749496)

Дьоготь березовий FARMAKOM фл. 100 мл (4820025749496)

Продавець:Зона здоровья

4.8/5  ( 114 оцінок )

95

90

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ПОКАЗАННЯ ДО ЗАСТОСУВАННЯ

Рекомендується для зняття свербіння шкірного покриву, допомагає позбутися від жирного блиску волосся та лупи, зміцнює волосяні цибулини, запобігає випадінню волосся; прискорює загоєння подряпин і ран; допомагає очистити пори, підсушити шкіру, позбутися від вугрового висипу.

СКЛАД

Дьоготь березовий – 100,0 %.

ОПИС ДІЮЧИХ РЕЧОВИН

Дьоготь березовий має багато лікувальних властивостей. Одними з головних є протимікробні та антисептичні властивості. Крім цих властивостей, березовий дьоготь ще має протизапальні, регенеруючі, підсушуюючі, знеболюючі, протисвербіжні, розсмоктуючі властивості. Березовий дьоготь часто застосовують для лікування різних запальних і гнійних процесів на шкірі.

Він добре підсушує і прискорює загоєння, знімаючи свербіж і печіння в уражених областях, допомагає стимулювати і прискорювати регенерацію епідермісу, покращує кровообіг, знімає запалення і біль.
Дьоготь березовий ефективний при лікуванні різних шкірних захворювань: екземи, псоріазу, бешихи, себорейної екземи, фолікуліту, грибкових інфекцій. Його застосовують для лікування пролежнів, корости, трофічних виразок, виводять вошей і багатьох інших захворювань. Протизапальні та протимікробні властивості дьогтю дозволяють застосовувати його для лікування ран і опіків різного походження.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

При корості, екземі, лускатому лишаї наносити тонким шаром на уражені ділянки 1-2 рази на добу від 5 до 12 днів, при грибкових ураженнях шкіри — до 3 тижнів. При лупі та випадінні волосся дьоготь втирають у волосяну частину голови 3 рази на тиждень, після нанесення дьоготь тримати 5-10 хвилин, потім ретельно змити теплою водою і промити шампунем. Тривалість курсу — 1,5-2 місяці.

ПРОТИПОКАЗАННЯ

Індивідуальна чутливість, діти до 12 років, вагітність.

ФОРМА ВИПУСКУ

Флакон 100 мл

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

24 місяці

Характеристики

Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами