Корсет для спини хребта Nuoyi Miao Smart Sensor Corrector розумний коректор постави

36 відгуків

Код:  310698558

Корсет для спини хребта Nuoyi Miao Smart Sensor Corrector розумний коректор постави

36 відгуків

Код:  310698558

Продавець:GQbox

4.9/5  ( 6804 оцінок )

499

249

Немає в наявності

121

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

З розумним поясом для формування постави ви назавжди забудете про неприємні болі в хребті і зможете легко уникнути проблем зі здоров'ям. Він надійно фіксує поставу в потрібному положенні, коли ви сидите. При цьому, ремінь не викликає дискомфорту і досить простий в експлуатації.

Розробники оснастили пояс спеціальною системою вібрації, яка буде постійно спрацьовувати, як тільки правильне положення постави порушиться. Щоб включити, досить натиснути єдину кнопку на корпусі. Після того як пристрій запуститься, ви відчуєте легку вібрацію. У цей момент вам потрібно розправити плечі і підняти голову. Ремінь запише правильне положення, і протягом дня буде нагадувати про його порушення.

Пояс представлений в приємному сірому кольорі. Регульовані ремені дозволять легким рухом руки підлаштувати під будь-який тип статури. До того ж, завдяки компактним розмірам пояс можна надягати під одяг, що дуже зручно.

Ергономічний ДИЗАЙН: плечовий ремінь виготовлений з пористої сітки, яка принципово покращує повітропроникність без спекотності. Інноваційний дизайн ергономічний і відповідає кривій тіла. Плечовий ремінь легко регулюється, він стійкий і не розхитується. А в ремені використовується високоеластичний нейлоновий пояс для кращої еластичності і більшого комфорту, який підходить людям від 15 кг до 95 кг.положення перемикача на спині зручно і його можна відкрити самостійно.

Довгий час очікування:у задньому коректорі використовується полімерно-літієва батарея ємністю 500 маг, його можна використовувати протягом 15 днів після 2-годинної зарядки. Його легко зарядити, підключивши USB-кабель. Перемикач має індикатор, постійне червоне світло означає нормальну зарядку, постійне синє світло означає Повний заряд / нормальна робота. Якщо ви не можете включити нагадування, спочатку зарядіть його на 10 хвилин.

Характеристики

Колір
  • Grey
Вага в упаковці
  • 0.3 кг
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 36

  • Руслан Ругляк
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox

    Легкий та простий у використанні, не обтяжує спину дитини.

    Переваги:
    Зручний, не великий і з розміром є можливість регулювання
    Недоліки:
    Трішки занадто чутливий
  • Екатерина Романчук
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox

    Дійсно гарний та дієвий гаджет.Продавець відправив швидко,весь інший замовлений у цього продавця товар теж гарної якості.Рекомендую!

    Переваги:
    Чудова річ,гарна якість
    Недоліки:
    -
  • Оксана Бєлянкіна
    Відгук від покупця. Продавець: GQbox

    Рекомендую для використання при сидінні за столом . Допомагає рівно тримати спину

    Переваги:
    Простий у використанні . Регулюється добре
    Недоліки:
    Немає
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →