Міксер OxyDoc для кисневих коктейлів двошвидкісний

Міксер OxyDoc для кисневих коктейлів двошвидкісний

Продавець:Oxygeni

4/5  ( 24 оцінок )

7 000

6 825

Є в наявності

4

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Міксер для кисневих коктейлів.

Міксер для кисневих коктейлів забезпечить швидке приготування корисних коктейлів, збагачених киснем. Приготований мус являє собою однорідну густу масу зі стабілізованою піною. Міксер підключається до спеціальних виробів серійного виробництва МІТ-С або ж до концентраторів кисню.

Мус в своєму складі може містити енергетичні або спиртні напої. Продукт зберігає геометричні пропорції, він не осідає. Зовні мус виглядає як десерт з вершками. Його вартість не вище, ніж ціна пінки кисневої.

Міксер для кисневий коктейлів - це недорога, економічна, проста і зручна в експлуатації модель, яку гідно оцінять як професіонали коктейльної бізнесу, так і домашні господині.

Міксер для кисневий коктейлів оснащений корпусом з хромованою пластмаси і двигуном з низьким енергоспоживанням (100 Вт). Наявність перемикача швидкостей (на корпусі ззаду) і режиму «пульс» (на робочій голівці) дозволяє йому працювати в декількох режимах, із сумішами різної консистенції, і отримувати пишні, повітряні коктейлі з молока, морозива, сиропів та інших рідких інгредієнтів. Звертаємо вашу увагу на те, що найкращі результати досягаються при використанні спеціальний сумішей для кисневих коктейлів нашого виробництва (натисніть для замовлення)

Пристрій оснащений склянкою з нержавіючої сталі ємністю 800 мл і за один робочий цикл може приготувати 2-3 порції напою. Час збивання коктейлю становить 15 - 30 секунд.

Технічні характеристики

обсяг склянки

0,8 л

матеріал склянки

нерж.сталь

потужність

0,10 кВт

габаритні розміри

158х156х386 мм

додаткова інформація

хромований корпус

1 шпиндель

функція пульс

1 стакан з нержавіючої сталі ємністю 0,8 л

Характеристики

Колір
  • Сріблястий
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами