Японські вітаміни для очей (краплі) Rohto Cool 40α 12 мл (N0287)

Японські вітаміни для очей (краплі) Rohto Cool 40α 12 мл (N0287)

Продавець:Top4you

4.9/5  ( 57 оцінок )

299

260

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Rohto Cool 40α — японські краплі для очей, які знімають напругу

Японські вітаміни для очей є оптимальним рішенням найпоширеніших проблем, які супроводжують сучасної людини. Тривале перебування з підвищеною увагою перед монітором комп'ютера може спричинити за собою вже традиційні симптоми — сухість, втома очі. Зовнішні чинники також можуть призводити до неприємних почуттів і почервоніння. Знімаються такі почервоніння за допомогою унікального вітамінного комплексу. Краплі для очей Rohto Cool 40α є до всього іншого відмінним профілактичним засобом при підозрі на запалення і інфекції. Ще один позитивний момент — це можливість збільшити час використання лінз.

Показання до використання японських крапель для свіжості і гостроти зору

Rohto Cool 40α допомагає очам повністю відновитися при різних тривалих навантаженнях. Так, наприклад, замутненное зір зникає у працівників перерахованих сфер:

  • водіння транспорту;
  • офісна діяльність з штучним освітленням.

Також позитивний ефект японські краплі для очей з вітамінами надають при дії зовнішніх причин:

  • потрапляння морської води, поту;
  • подразненні від сонячного світла або снігового сяйва.

При використанні крапель люди відзначають, що очі стають яскравішими, світліше, а зір поліпшується. Примітно, що відчуття свіжості та ясності триває довго. Все це відбувається завдяки дії вітамінів і корисних кислот, які підсилюють кровообіг і метаболізм. Компоненти комплексу допомагаю позбутися від свербежу, подразнення, сухості і втоми.

Як використовувати вітаміни для очей в краплях?

Застосування крапель повністю залежить від ступеня втоми очей. Так, наприклад, для профілактичної мети рекомендується за потреби закапувати по одній краплі. А в лікувальних цілях використання вітамінів таке: по 3-6 разів на день по одній або дві краплі.

Важливо закопувати в кут ока, дати засобу розподілитися по очному яблуку, потім варто прикрити повіки на деякий час і пропустити. Якщо ви вже використовується інші засоби для лікування, варто проконсультуватися з офтальмологом, підходять японські вітамінів у поєднанні з використовуваними ліками. При наявності алергії, глаукоми, сильної болі, висипання, подразнення і набряків варто негайно припиняти застосовувати краплі. А зберігання вітамінів допускається в темних провітрюваних місцях. Не переливайте засіб в інші ємності і не допускайте контакту дітей з краплями

Характеристики

Застосування
  • Універсальні
Країна-виробник
  • Японія
Країна реєстрації бренда
  • Японія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами