Крем-бальзам «Добра хода» від тріщин 10 мл

Крем-бальзам «Добра хода» від тріщин 10 мл

19

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

- надає пом'якшувальну та зволожуючу дію;

- має протизапальну, ранозагоювальну та антисептичну дію;

- допомагає зняття больового синдрому;

- має охолодний ефект, що сприяє відновленню сил і зняття втоми ніг.

Дуже неприємний стан ніг – тріщини на п'ятах. Вони можуть виникнути через нестачу вітамінів або через зайве огрубіння шкіри, яке розвивається внаслідок носіння жорсткого взуття та відсутності правильного догляду за ногами.

Догляд за ногами повинен початися з регулярного використання зволожуючих та пом'якшуючих кремів, оскільки шкіра ніг зазвичай досить суха.

Одним із таких засобів для Вас може стати крем-бальзам для ніг «Добра хода» від тріщин . Активні компоненти крем-бальзаму сприяють прискоренню процесу відновлення клітин шкіри, швидкому загоєнню ран, внаслідок чого при тривалому використанні шкіра стає ніжною, а також захищеною від грибкових інфекцій. Так, наприклад, алантоїн має загоювальну і зволожуючу дію, відіграє важливу роль у попередженні зроговіння шкіри, надає їй бархатистість, ефективно перешкоджає подразненню шкіри, має протизапальну дію, зменшує почервоніння шкіри. Саліцилова кислота дезінфікує та оберігає шкіру ніг від надмірної пітливості. А завдяки наявності у складі крем-бальзаму таких рослинних екстрактів, як екстракт хвоща та кори дуба , шкіра насичується мікроелементами кальцію та кремнію, необхідних для побудови оболонок клітин шкіри. Ланолін і вазелінове масло добре зволожують шкіру ніг, перешкоджаючи її розтріскування; ефірна олія лаванди та чайного дерева – хороші засоби боротьби з бактеріями ніг; ментол , що має охолодний ефект, допомагає зняти втому ніг.

Склад: вазелін м'який, вазелінове масло, парафін косметичний, ПЕГ-40, гідрогенізована кастрова олія, трицетеарет-4-фосфат, ланолін, алантоїн, саліцилова кислота, ментол, екстракт кори дуба, екстракт хвоща, ефірна олія лаванди, ефірна олія метилпарабен, пропілпарабен, 2-бромо-2-нітропропан-1, 3-діол.

10 мл

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами