Бальзам ПІНАПАНТЕН з D-пантенолом 7% 150 мл

Бальзам ПІНАПАНТЕН з D-пантенолом 7% 150 мл

87

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

D-пантенол - це швидка допомога при опіках і мікротравмах, незамінна не тільки в кожній домашній аптечці, але і на відпочинку. Сонячні та побутові опіки, порізи, садна, тріщини - бальзам Пінапантен знизить больові відчуття і прискорить регенерацію тканин. 

 Дія Пінапантена. 

Головна діюча речовина Пінапантена - провітамін В5, який діє на організм наступним чином: 

 • прискорює регенерацію тканин; 

 • пом'якшує шкіру; 

 • покращує пружність тканин; 

 • знімає подразнення; 

 • прибирає сухість і печіння шкіри. 

Додатковими елементами бальзаму є: 

Алантоїн - сприяє відновленню шкіри, прискорює загоєння ран, стимулює відновлення тканин . Також він заспокоює, знижує стянутость і подразнення шкіри, нейтралізує дію вільних радикалів і зберігає молодість. 

Вітамін Е - жиророзчинний вітамін, здатний утримувати вологу у верхніх шарах шкіри. Він не тільки вважається вітаміном молодості, а й сприяє відновленню дерми. Вітамін Е бере участь в оновленні клітин, знімає запальні процеси, підвищує пружність тканин, бореться з вільними радикалами і зменшує пігментацію. 

Екстракт ромашки - має спазмолітичну дію, є натуральним антисептиком, прекрасно знезаражує рани і бореться з алергічними реакціями. 

Екстракт календули - бактерицидний природний компонент, який має болезаспокійливі і антисептичними властивостями. 

Екстракт обліпихи - перешкоджає передчасному старінню шкіри, сприяє виробленню колагену. Чудовий антиоксидантний компонент. Живить, пом'якшує і регенерує шкіру, усуває відчуття стягнутості, повертає шкірі еластичність і пружність. 

Завдяки активному складу, бальзам Пінапантен з D-пантенолом 7% ефективно знімає неприємні симптоми, прискорює відновлення пошкодженої шкіри і покращує самопочуття. 

 

Кому потрібен Пінапантен з D -пантенолом 7%? 

Бальзам з пантенолом завжди повинен бути під рукою в разі: 

 • Сонячних опіків - він зніме почервоніння, запалення, хворобливі відчуття, і сприятиме швидкому відновленню шкірних покривів; 

 • Побутових опіків - бальзам швидко знеболить і не допустить пошкодження глибоких шарів шкіри. 

 • Порізів і подряпин - не допустить розвитку запальних процесів, прискорить загоєння ран. 

Так як бальзам містить природні екстракти, перед застосуванням необхідно провести пробу на алергічні реакції. Для цього потрібно нанести препарат на внутрішню сторону зап'ястя і почекати до 10 хвилин. При відсутності почервоніння бальзам можна використовувати за призначенням

Спосіб використання: нанести достатню кількість бальзаму на уражені ділянки шкіри. Перед використанням зробити пробу на наявність алергічної реакції на засіб. Нанести бальзам на зап’ясток з внутрішньої сторони та зачекати 10 хв. При наявності алергічної реакції бальзам не використовувати.

Склад: вода очищена, D-пантенол 7%, кокамідопропіл бетаїн, гліцерин, екстракт ромашки, екстракт календули, екстракт обліпихи, алантоїн, вітамін Е, запашка, метілхлороізотіазолінон, метілізотіазолінон.

Зберігати при температурі: від +5 0 С до +25 0 С. Захищати від попадання прямих сонячних променів.

Протипоказання: індивідуальне несприйняття компонентів бальзаму.

Тільки для зовнішнього застосування. Уникати потрапляння на слизові оболонки та очі. У разі потрапляння ретельно промити водою. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності: 30 місяців. Термін придатності після відкриття 12 місяців.

Номер партії відповідає даті виробництва дивіться на етикетці.

150 мл.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами