Коректор для постави BACK PAIN HELP SUPPORT BELT (t6542)

5 відгуків

Код:  313669129

Коректор для постави BACK PAIN HELP SUPPORT BELT (t6542)

5 відгуків

Код:  313669129

Розмір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Toyunimarket

4.7/5  ( 129 оцінок )

354

289

Є в наявності

3

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Коректор для постави BACK PAIN HELP SUPPORT BELT - утримуючий пояс-корсет, який допомагає формувати правильну поставу як у дорослих, так і дітей з різними ортопедичними патологіями: кіфоз, лордоз, кіфосколіоз, крилоподібними лопатками. Також він застосовується в період реабілітації після травм або проведення операцій хребта (верхньопоперекового та грудного відділів), ключиць.

Коректор постави допоможе запобігти прогресуванню хвороби – уповільнює подальше викривлення хребта, перехід у декомпенсовану стадію (коли вже організм не може самостійно компенсувати деформацію).

Цей неопреновий бондаж надає напівжорстке фіксування та дає можливість індивідуально коригувати силу стягування протягом дня.

До ефектів коректора постави можна додати збільшення зростання на кілька сантиметрів за рахунок розпрямлення хребта і відведення лопаток.

Інструкції з надягання та використання:

  • Широкий пояс слід закріпити спереду за допомогою липкої застібки;
  • Вузькі еластичні стрічки – перекинути вперед і обвести навколо плечей, перехрестити їх на спині та закріпити липкою застібкою на животі.
  1. Переконайтеся, що корсетні вставки розташовані по сторонах від хребта. Ступінь розведень плечей можна регулювати ослабленням та натягом застібки. Вставки можна вигнути під особливості вашої фігури. Також їх необхідно виймати перед пранням коректора постави.
  2. Носити щодня цей корсет можна трохи більше 3-4 годин на день. Якщо необхідно більше, проконсультуйтеся зі своїм лікарем, а також намагайтеся робити перерви між сесіями використання коректора. Перше використання не повинне перевищувати 25 хвилин за весь день. Далі – продовжуйте носіння на 20 хвилин щодня. Отже, період адаптації становитиме до 1.5 місяців.

Відгуки покупців 5

Відгуки до товару за такими фільтрами відсутні.

Дивитися всі відгуки