Розумний коректор постави UPRIGHT GO 2

Розумний коректор постави UPRIGHT GO 2

Продавець:Jetmall

4.8/5  ( 21 оцінок )

4 118

Немає в наявності

20

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Розумний коректор постави UPRIGHT GO 2 - це невеликий пристрій, який за допомогою вібрації нагадуватиме вам про необхідність вирівняти вашу поставу в той час як ви, навіть не замислюючись про це, починає сутулитися.

Основні функції.

Завдяки сенсору та спеціальному мобільному додатку, які характерні для Upright GO 2, у вас є можливість відстежити та проконтролювати вашу поставу в онлайн режимі. Основа корекції - це м'яка вібрація, що нагадує необхідність випрямлення спини, і тренування м'язової пам'яті.

Для того щоб почати роботу з таким інтелектуальним пристроєм, потрібно для початку закріпити його на хребті (між лопатками) і відкалібрувати за допомогою спеціальної програми.

Після синхронізації, яка відбувається буквально в один дотик, вам необхідно буде вказати свій зріст і вагу ви можете вибрати собі режим, яких всього два – тренування та відстеження. Відповідно, в режимі тренування, у разі сутулості, ви відчуватимете вібрацію. У режимі відстеження - Upright GO 2 збере всі необхідні відомості про позу та положення спини протягом усього дня, після чого надасть результати. Основним помічником у цьому є вдосконалена мультисенсорна технологія, яка характерна для даного девайсу.

Варто зазначити, що програма дозволить вам самостійно відрегулювати чутливість і силу вібрації.

Компактність гаджета дозволяє носити його протягом усього дня, не вимагаючи спеціальних нарядів, які здатні приховати коректор на спині.

Матеріал

Сам трекер складається із невеликої пластикової оболонки. На звороті прикріплюється одна з двосторонніх клейких смужок, фіксація якої відбувається завдяки спеціальному гіпоалергенному клею, який не викликає дискомфорту і надійно утримує пристрій на місці протягом усього дня.

Дизайн.

Upright Go 2 виготовлений у мінімалістичному стилі. На вигляд нагадує маленьку прямокутну білу коробку (висотою всього 4,8 см) на якій розташована кнопка для включення та вимкнення пристрою, світлодіод для індикації підключення та зарядки, а також порт USB-C для заряджання пристрою.

Висновки.

Ви безперечно оціните не тільки стриманий зовнішній вигляд тренажера для постави Upright GO 2, але і його функціональність. Функція вібрації дозволить привести ваше тіло в правильне положення, а автономність і крихітні розміри пристрою зможуть забезпечити його використання незалежно від часу або обраного вами вбрання.

Переваги: відсутність спеціальних ременів та застібок; компактність (0,86 х2, 89х4, 8 см); невагомість (близько 11 г); легкість у використанні. Недоліки: зісковзування коректора при підвищеному потовиділенні. Порівняльна таблиця коректорів постави Upright GO 2



Upright GO 2

Upright GO

Розмір (ШхДхВх)

2,89×0,86×4,8 см

1,1×5,53×3,31 см

Вага

11 гр

12 гр

Час роботи

30 годин

10:00

Технологія

Multi-Sensor

Single-Sensor

Матеріал

Безпечний Fit клей

Стандартний клей

Характеристики

Колір
  • White
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами