Шафа медична для ендоскопів Віола ШМБ 30-Е

Шафа медична для ендоскопів Віола ШМБ 30-Е

Продавець:ММУ

Немає в наявності

29 400

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Шафи медичні ШМБ 30-Е призначені для підтримки стерильності гастрофіброскопів, дуоденофіброскопів, дихальних контурів від ШВЛ та наркозних апаратів.

Шафи встановлюють у кабінетах ендоскопії, маніпуляційних кабінетах лікувальних установ, де проводяться ендоскопічні дослідження, а також у хірургічних відділеннях та реанімаційних.

Підтримка стерильності досягається за рахунок використання спеціальних бактерицидних безозонових ламп Philips або Osram, ультрафіолетове випромінювання яких робить стерильним повітря, в якому знаходиться обладнання, та забезпечує його асептичне зберігання в умовах, що виключають вторинне контамінацію мікроорганізмами. Термін служби бактерицидних ламп становить 9000 годин.

Перевірена часом технологія підтримки стерильності дозволяє значно економити енергоресурси, дезінфікуючі засоби та годину персоналу.

Шкаф ШМБ 30-Е призначений для тривалого (максимально протягом 7 діб) зберігання ендоскопічного обладнання, яке попередньо пройшло належну стерилізацію. Для гарантованої підтримки стерильності шафа повинна працювати безперервно вдень і вночі. Бактерицидна лампа, якою оснащений шафа ШМБ 30-Е, закрита екраном, тому УФ-випромінювання не шкодить дорогому ендоскопічному оборудованню.

Конструктивно шафа є каркасом з алюмінієвих профілів, на яких закріплені металокомпозитні панелі. Полімерно-порошкове покриття металевих поверхонь запобігає корозії виробу, дозволяє проводити обробку поверхонь дезінфікуючими засобами, а також забезпечує естетичний вигляд.

Дверцята шафи герметично закриваються, надійно запобігаючи потраплянню мікробів у стерильну ділянку. При відкритті дверей відбувається автоматичне відключення бактерицидної лампи і вмикається галогенове підсвічування. Верхня секція дверей виготовлена зі спеціального затемненого стекла, блокуючого впливу шкідливого УФ-випромінювання на очі медичного персоналу, нижня секція виконана з металокомпозиту.

ШМБ 30-Е обладнаний 4 ложементами для розміщення ендоскопів та 6 крючками для підвішування інструменту, внизу встановлений піддон з нержавіючої сталі для збору дезінфектанту. Шкаф встановлений на ніжки, регульовані по висоті.

Електрична схема шафи включає блок управління з баластним пристроєм, що забезпечує плавний старт бактерицидної лампи.

Індикаторно-керуючий пристрій виконує облік напрацювання годин бактерицидної лампи, індикацію режимів роботи шафи, автоматичне відключення бактерицидної лампи та включення галогенового підсвічування в момент відкриття дверей.

Увага!

1. Після першого завантаження двері не відчиняють протягом 30 хв.

2. Для економії енергоресурсів та додаткової захисту ендоскопічного обладнання шафи для підтримки стерильності ендоскопів працюють у такому режимі: 30 хв роботи, 2 роки перерви. Завдяки економічному режиму роботи бактерицидна лампа слугуватиме близько 5-ти років.

3. Якщо вилучення виробів перевищить 5 хв, то наступне вилучення здійснюється не раніше ніж через 30 хв.

4. Повну перестерілізацію необхідно проводити раз на 7 днів.

Технічні характеристики:

Знезаражуючий об'єм, л 570

Бактерицидна лампа, Вт 30

Ширина, мм 500

Глибина, мм 590

Висота, мм 2000

Характеристики

Ширина, мм
  • 500
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Країна-виробник
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Виробник залишає за собою право на внесення змін у конструкцію, дизайн і комплектацію товару без попереднього повідомлення Покупця.