Шафа медична для ендоскопів Віола ШМБ 30-Ек

Шафа медична для ендоскопів Віола ШМБ 30-Ек

Продавець:ММУ

Немає в наявності

29 900

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Шафи медичні ШМБ 30-Ек призначені для підтримки стерильності колоноскопів.


Шафи встановлюють у кабінетах ендоскопії, маніпуляційних кабінетах лікувальних установ, де проводяться ендоскопічні дослідження.


Підтримка стерильності досягається за рахунок використання спеціальних бактерицидних безозонових ламп Philips або Osram, ультрафіолетове випромінювання яких робить стерильним повітря, в якому знаходиться обладнання, та забезпечує його асептичне зберігання в умовах, що виключають вторинне контамінацію мікроорганізмами. Термін служби бактерицидних ламп становить 9000 годин.


Перевірена часом технологія підтримки стерильності дозволяє значно економити енергоресурси, дезінфікуючі засоби та годину персоналу.


Шкаф ШМБ 30-Ек призначений для тривалого (максимально протягом 7 діб) зберігання ендоскопічного обладнання, яке попередньо пройшло належну стерилізацію. Для гарантованої підтримки стерильності шафа повинна працювати цілодобово. Бактерицидна лампа, якою оснащений шафа ШМБ 30-Ек, закрита екраном, тому УФ-випромінювання не шкодить дорогому ендоскопічному обладнанню.


Конструктивно шафа є каркасом з алюмінієвих профілів, на яких закріплені металокомпозитні панелі. Полімерно-порошкове покриття металевих поверхонь запобігає корозії виробу, дозволяє проводити обробку поверхонь дезінфікуючими засобами, а також забезпечує естетичний вигляд.


Дверцята шафи герметично закриваються, надійно запобігаючи потраплянню мікробів у стерильну зону. При відкритті дверей бактерицидна лампа автоматично відключається і вмикається галогенове підсвічування. Верхня секція дверей виготовлена зі спеціального затемненого стекла, блокуючого впливу шкідливого УФ-випромінювання на очі медичного персоналу, нижня секція виконана з металокомпозиту.


ШМБ 30-Ек обладнаний 4 ложементами для розміщення ендоскопів та 6 крючками для підвішування інструменту, внизу встановлений піддон з нержавіючої сталі для збору дезінфектанту. Шкаф встановлений на ніжки, регульовані по висоті.


Електрична схема шафи містить блок управління з баластним пристроєм, що забезпечує плавний старт бактерицидної лампи.


Індикаторно-керуючий пристрій виконує облік напрацювання годин бактерицидної лампи, індикацію режимів роботи шафи, автоматичне відключення бактерицидної лампи та включення галогенового підсвічування на момент відкриття дверей.


Увага!


1. Після першого завантаження двері не відчиняють протягом 30 хв.
2. Для економії енергоресурсів та додаткової захисту ендоскопічного обладнання шафи для підтримки стерильності ендоскопів працюють у такому режимі: 30 хв роботи, 2 роки перерви. Завдяки економічному режиму роботи бактерицидна лампа слугуватиме близько 5-ти років.
3. Якщо вилучення виробів перевищить 5 хв, то наступне вилучення здійснюється не раніше ніж через 30 хв.
4. Повну перестерілізацію необхідно проводити раз на 7 днів.

Технічні характеристики:


Знезаражуючий об'єм, л 615
Бактерицидна лампа, Вт 30
Ширина, мм 500
Глибина, мм 590
Висота, мм 2195

Характеристики

Ширина, мм
  • 500
Висота, мм
  • 2200
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Виробник залишає за собою право на внесення змін у конструкцію, дизайн і комплектацію товару без попереднього повідомлення Покупця.