Пояс-корсет від остеохондрозу Waist Brace Spinal Air Traction Belt (KG-399)

Пояс-корсет від остеохондрозу Waist Brace Spinal Air Traction Belt (KG-399)

Продавець:4AP1

4.8/5  ( 168 оцінок )

790

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пневматичний пояс-корсет Spinal Air Traction Belt спеціально розроблений лікувальний пояс з корсетом для людей з ушкодженнями хребта і попереку, для лікування міжхребцевих гриж і зняття больових синдромів. Пневматичний пояс-корсет проводиться за технологією, розробленою швейцарськими вченими, компанією Jim Long Technology Co., Ltd.

В результаті постійного здавлювання міжхребцевого диска у людини відбувається випинання речовини дискового ядра, яке здавлює підстава спінального нерва, тим самим викликаючи біль.

Під час використання пояс-корсет відновлюється природне положення хребців і міжхребцевих дисків, завдяки їх розтягування і збільшення міжхребцевого простору, і знижується тиск між хребцями.

Показання до застосування поясу:

Біль у нижньому відділі хребта, викликана ожирінням

Біль у нижньому відділі хребта, викликана станом, що вимагає розтягує (тракційної) терапії

Грижа міжхребцевих дисків

Дегенерація дисків

Невралгія сідничного нерва

Гостра або хронічна біль в поперековому відділі

Сколіоз

Слабкість поперекових м'язів

Спинальний стеноз

Спондиліт і спондильоз

Робота, пов'язана з підняттям тягарів, а також з тривалим сидінням (наприклад, водіння автомобіля)

Пневматичний пояс-корсет Spinal Air Traction Belt являє собою ортопедичний бандаж з корсетом, мають вертикальні порожнини, які утворюють колонки. Ці колонки накачують повітрям через клапан, до якого приєднується насос і під впливом повітря розширюються і створюють опору для хребта. Таким чином, пояс стає своєрідним каркасом, що знаходяться між кістками тазу і грудної клітиною. Відбувається полегшення навантаження для попереку і знижується тиск на міжхребетні диски. 25 об'ємних повітряних колон цього корсета витягуються до 20 см! Витягування (тяга, тракція) є одним з найбільш ефективних механізмів для лікування поперекового відділу хребта.

Розширення міжхребцевого простору дозволяє: знизити тиск на диск, зняти запалення, збільшити циркуляцію крові, зняти м'язовий спазм, покращує місцевий кровообіг. Повітряні ребра дозволяють виробити правильну поставу. Зняття навантаження з попереку створює унікальні умови для відновлення міжхребцевих дисків.

В результаті положення поперекового відділу підтримується і надійно фіксується, що попереджає міжхребцеві диски від зсувів! Для накачуючи розробниками передбачений зручний нанос. Ви отримуєте тривимірну підтримку в області попереку разом з процедурою витягування, зігрівання та магнітотерапії.

Дія пневматичної пояс-корсета:

Дія в першу чергу спрямоване на обмеження рухливості хребта в області попереку і на його фіксацію, за рахунок чого відновлюється відстань між хребцями.

Вертикальні порожнини корсета, які заповнюються повітрям, створюють незамінну опору для хребта. В цей час розширюються міжхребцеві щілини, відбувається фіксація хребців і запобігає їх зміщення.

За рахунок зменшення навантаження на поперековий відділ м'язи розслабляються, поліпшується кровообіг.

В результаті зменшується або йде біль (в залежності від ступеня захворювання).

Пневматичний пояс-корсет Jmron виготовлений із пресованої натуральної шкіри, за рахунок чого запобігається виникнення натертостей або попрілостей при контакті з шкірою і має довжину 111 сантиметрів. Розробники пояс-корсет врахували анатомічні особливості людини, тому дискомфорту під час щоденного використання ви не відчуєте. Для людей з великим об'ємом талії передбачена додаткова вставка довжиною 25 див. Пояс фіксується на талії за допомогою липучок. Підтримка і фіксація пояси-корсети зменшує тиск на хребці попереку. Його легка вага дозволяє носити вдома, на роботі, під час занять спортом, в подорожах або за кермом автомобіля! Завдяки спеціальному расширителю підходить на обсяг талії до 135 див.

Функції застосування пневматичної пояс-корсета:

Профілактичні: сколіоз, остеохондроз, міжхребцева грижа, а також усунення будь-яких больових відчуттів в області спини під час фізичних навантажень.

Лікувальні: при порушеннях постави, «запущених» сколіозах, сильному остеохондрозі та інших серйозних захворювань хребта, а також після операцій і травм, але тільки після консультації з лікарем.

Рекомендації при використанні пневматичного пояс-корсета:

- Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем!

- Після перенесеної операції на хребті пояс-корсет можна використовувати не раніше ніж через три місяці.

- Не зберігати поряд з гарячими або гострими предметами.

- Після застосування обов'язково повністю здути.

- Для досягнення більшого ефекту рекомендується надягати безпосередньо на голе тіло.

- Якщо у вас шкіра підвищеної чутливості, то пояс-корсет можна надягати поверх тонкої бавовняної футболки.

- У перші кілька днів носіння можливе невелике посилення больових відчуттів. У цьому випадку необхідно зменшити час носіння корсета.

У міру поступового зменшення інтенсивності больових відчуттів час носіння пояса можна збільшувати. Якщо біль посилюється, необхідно проконсультуватися з вашим лікарем.

Порядок використання:

Увага!!! Прослідкуйте, щоб повітря перед застосуванням був повністю спущений.

Лежачи на спині накладіть пояс-корсет на талію (між нижніми ребрами і тазом). Переконайтеся, що досягнуто щільне прилягання корсета до вашого тіла. Закріпіть дуже щільно на талії за допомогою липучки. При великому об'ємі талії використовуйте додаткову подовжуючу частина.

Під'єднайте ручний насос. За приєднання шланга з ніпелем важіль повинен бути у вертикальному положенні. Вставте шланг до кінця всередину і потім підніміть важіль вгору (горизонтальне положення). Це дозволить закріпити ніпель. Повільно накачуйте пояс-корсет.

При розширенні у вас може виникнути відчуття, що хребці «витягуються». Повністю накачайте до розширення всіх порожнин. Для накачування використовувати обидві руки. Надувати можна тільки до тиску, визначеного для кожної моделі. Не перевищуйте призначеного тиску. Відключіть насос.

Носіть пояс-корсет протягом дня за 15 – 40 хвилин за один раз. Краще починати з 15 хвилин разово, потім через якийсь час знову одягати пояс. Загальна тривалість в день до 5 – 6 годин, але ВАЖЛИВО РОБИТИ ПО КІЛЬКА ПІДХОДІВ» в день (щоб не нашкодити).

Важливо!!!

Конкретні рекомендації щодо тривалості за часом і кількістю разів одягання пояси-корсети протягом дня, повинен дати лікар, виходячи з проблеми, відповідно до поставленого діагнозу.

У перші 2-3 дні носіння пояса можливе невелике посилення больових відчуттів. В цьому випадку треба зменшити час носіння до 2-3 годин в день. У міру поступового зменшення інтенсивності больових відчуттів час носіння можна збільшувати. Допускається використання кілька разів в день. Рекомендується ще раз перед сном використовувати пояс-корсет 30-40 хвилин.

У корсеті не спати! Після застосування випустіть повітря з пояс-корсет.

Протипоказання до застосування: Якщо ви страждаєте від будь-якого з наступних захворювань, то зверніться до лікаря, перш ніж використовувати корсет.

- При пошкодженнях хребта, гострих поперекових травмах, переломах хребта, ребер,таза.

- При остеопорозі.

-При серйозних серцево-судинних захворюваннях.

- При пухлинах, туберкульозі, онкозахворюваннях.

- При гострих респіраторних захворюваннях.

- Вагітні жінки та діти не повинні використовувати цей пояс-корсет.

Комплектація:

- пояс для попереку

- подовжуюча вставка

- ручний насос.

Розмір: 112х20 см (в надутому вигляді).

Додаткова липучка для подовження: 25х11см.

Діапазон розміру талії: 75 – 127 див.

Пояс-корсет виготовлений з шкіри PU і бавовни. Кріплення пояс-корсет на липучці, що дозволяє надягати пояс дуже легко, швидко і додає зручності у використанні. Легкий, портативний, зручний в перенесенні. Відсутність батарей і акумуляторів. Безпека: не представляє небезпеки для хворих з кардіостимуляторами, не впливає на інші медичні прилади. Ручний насос розроблений для зручності літніх людей.

Виробництво: Китай

 

Характеристики

Частина тіла
Вікова група
Застібка
Матеріал
  • прессованная кожа
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами