Серветка від геморою DAN PHARM ПРЕСТО ГЕЛЬ 1 шт

Серветка від геморою DAN PHARM ПРЕСТО ГЕЛЬ 1 шт

Продавець:Здорове тіло

4.6/5  ( 15 оцінок )

12

Є в наявності

14

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

ВОЛОГІ СЕРВЕТКИ В ІНДИВІДУАЛЬНІЙ УПАКОВЦІ ДЛЯ ЩОДЕННОЇ ГІГІЄНИ АНАЛЬНОЇ ОБЛАСТІ ПРИ ГЕМОРОЇ ПРЕСТО ГЕЛЬ

Волога і особливо м'яка тканинна серветка в індивідуальній упаковці ПРЕСТО ГЕЛЬ для полегшення і заспокоєння шкіри в області заднього проходу доступна для замовлення поштучно, а також в упаковці (при замовленні від 10 шт). Ректальні серветки в індивідуальній упаковці підходять для догляду за запаленої шкірою, яка вимагає дбайливого очищення, в тому числі й поза домівкою. Серветка не займає багато місця, її зручно брати з собою.

Серветки ПРЕСТО ГЕЛЬ містять:

- екстракти трав: гамамелісу, кінського каштану, календули, ромашки, ехінацеї, зеленого чаю, алое вера;
- рослинні олії: герані, обліпихи, мірри;
- вітаміни Е та В5.

Регулярне і постійне застосування серветок ПРЕСТО ГЕЛЬ заспокоює шкіру, підтримує чистоту і гігієну анальної області.

СКЛАД:

  • Екстракт насіння кінського каштану - 5.00%,
  • Екстракт листя камелії китайської - 5.00%,
  • Екстракт календули лікарської - 5.00%,
  • Екстракт ромашки лікарської - 5.00%,
  • Екстракт листя гамамелісу віргінського - 5.00%,
  • Екстракт ехінацеї вузьколистої - 5.00%,
  • Порошок соку листя алое Barbadensis - 3.00%,
  • Олія обліпихи звичайної - 2.75%,
  • Токоферолу ацетат (Вітамін Е) - 1.50%,
  • Олія квітів пеларгонії духмяної - 0.75%,
  • Олія комміфори мірра - 0.75%,
  • Пантенол (Вітамін В5) - 0.60%

Серветки ПРЕСТО ГЕЛЬ з натуральним загоювальним складом безпечні:

  1. Підходять для чутливої шкіри схильної до подразнення.
  2. Дозволені дітям з 3 років.
  3. Дозволені для застосування під час вагітності та лактації.

СПОСІБ ВИКОРИСТАННЯ:
для полегшення і заспокоєння шкіри в анальної області, після кожної дефекації або за потребою, витягнути одну серветку з упаковки, скласти до необхідного розміру, обережно притиснути до анальної області на хвилину-дві і протерти.

УПАКОВКА: 1 шт.

МЕХАНІЗМ ДІЇ СКЛАДОВИХ:
Порошок соку листя алое Barbadensis — має бактерицидні властивості, активний відносно таких бактерій, як стрептокок, стафілокок, дифтерійна і дизентерійна палички. При запальних захворюваннях, свіжих ранах прискорює процес регенерації, загоєння, зменшує рубці. Алое діє як імуномодулятор, сприяючи загальному оздоровленню організму.

Екстракт листя погостемону Сablin (пачулі) — має протизапальну, протинабрякову, фунгіцидну, бактерицидну, віруліцидну і сечогінну дію, сприяє загоєнню ран та усуває свербіж.

Екстракт герані Thunbergii — містить вітаміни (філохінон і аскорбінову кислоту), крохмаль, камедь, антоціани, флавоноїди, фітонциди, алкалоїди, сапоніни, таніни, пектин, органічні кислоти, вуглеводи, галову кислоту, дубильні речовини і ефірні олії. Має бактерицидну, противірусну, протизапальну, знеболюючу, детоксикаційну, заспокійливу дію, зупиняє кров. Сприяє регенерації тканин при ранах, травмах, опіках, виразках, фурункулах.

Карбомер — рН-чутливий гелеутворюючий згущувач, який утримує навколо себе вологу, тім самим зволожуючи слизову. Зволожуюча плівка на епітелії тримається досить довго, знімаючи дискомфорт. Не всмоктується в кровотік, не накопичується в тканинах, діє поверхнево.


ВІДЧУТТЯ ПІСЛЯ НАНЕСЕННЯ:
Після нанесення ПРЕСТО ГЕЛЬ ректальних вологих серветок, через кілька секунд з'являється відчуття сильного місцевого охолодження, яке одразу значно полегшує біль, згодом Ви відчуєте приємне тепло. Ректальні вологі серветки від геморою створюють фізичний бар'єр проти бактеріальної інвазії, дезінфікують ділянку місця застосування.

Знищуючи бактеріальну інфекцію, ПРЕСТО ГЕЛЬ сприяє зниженню набряклості гемороїдальних вузлів, що зменшує запалення, скороченню кровоносних судин, допомагає зупинити кровотечу при запаленні слизової прямої кишки, запобігає контакту з фекальними кислотами і токсинами, що знаходяться в цій ділянці. Коли запальний механізм і процес поширення бактерій блокується, створюються ідеальні умови для прискорення регенерації клітин і загоєння ран. Негайним результатом є полегшення і заспокоєння болю. Таким чином ПРЕСТО ГЕЛЬ ректальні серветки тамують відчуття розпирання і дискомфорту в анальній області.

ПРЕСТО ГЕЛЬ ректальні серветки мають в'яжучу дію, сприяють зміцненню судинної стінки, нормалізації стабільного кровопостачання, розслабленню м'яких тканин, що виключає повторне утворення запалених вузлів.

Таким чином, серветки тканинні ректальні ПРЕСТО ГЕЛЬ допомагають нейтралізувати основні чинники, що призводять до утворення геморою і сприяють процесу скорочення гемороїдальних вузлів.

ПОКАЗАННЯ:
Нівелювання симптомів (біль, тиск, набряк, печіння, свербіж, подразнення, чутливість) та профілактика внутрішнього і зовнішнього геморою, тріщин анального отвору (гострі анальні тріщини), гострих і хронічних запальних процесів у ділянці анального отвору і прямої кишки.


ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ:
Дата терміну придатності вказана на коробці. Не застосовувати засіб, якщо упаковка відкрита або пошкоджена.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:
Зберігати в сухому місці за температури не вище 30°C у недоступному для дітей місці. Берегти від попадання прямих сонячних променів.

УТИЛІЗАЦІЯ:
Прострочений продукт повинен утилізуватися відповідно до правил управління відходами Local Entity Manager. Ні в якому разі не викидати продукт в навколишнє середовище.

ФОРМА ВИПУСКУ:
Алюмінієвий тюбик, 25 р.

Не є лікарським засобом. Медичний виріб. Не містить ГМО.


ВИРОБНИК ТА МІСЦЕ ВИРОБНИЦТВА:
ТОВ «ДАН ФАРМ», А-біль 34/6, Емек Сарах Індастріал Зоні, Беер-Шева, Ізраїль/ DAN PHARM LTD, 34/6 Ha'Bedil st. Emek Sarah Industrial Zone, Be'er-Sheva, Israel.

Характеристики

Склад
  • - екстракти трав: гамамелісу, кінського каштану, календули, ромашки, ехінацеї, зеленого чаю, алое вера; - рослинні олії: герані, обліпихи, мірри; - вітаміни Е та В5
Країна-виробник
  • Ізраїль
Країна реєстрації бренда
  • Ізраїль
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами