Універсальний Слуховий апарат Medica+ Sound Control 14 на акумуляторі (Японія)

2 відгуки

Код:  321150991

Універсальний Слуховий апарат Medica+ Sound Control 14 на акумуляторі (Японія)

2 відгуки

Код:  321150991

Продавець:SALE MEDICA

4.8/5  ( 84 оцінок )

2 090

1 690

Є в наявності

44

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

 

Високотехнологічний Слуховий апарат  SoundControl 14

 

Серія надійних слухових апаратів Sound Control створена для того, щоб кожна людина змогла повністю відчути найкращі моменти свого життя. Цей виріб підходить для посилення звуку у разі легкої та середньої втрати слуху. Модель має український сертифікат СЕС, Європейський ISO/SE/Rohs та Американський FDA.

Sound Control14 є компактною моделлю, за якою легко доглядати. Цей слуховий апарат обладнаний мікрофоном, USB-портом для заряджання, контролем звуку, кнопкою вмикання/вимикання пристрою. Виріб універсальний, підходить для правого та для лівого вуха.

Слуховий апарат MEDICA+ серії Sound Control 14 вирізняється непомітним дизайном, схожим на бездротовий навушник. Він ідеально підійде для тих, кому важливо, щоб пристрій був максимально невидимим. Приємний колір дає змогу виробу зливатися з людським вухом, добре поєднуючись із прикрасами або ховаючись під пасмами волосся.

Користуватися слуховим апаратом Sound Control 14 дуже зручно. Пристрій створений за допомогою найсучасніших технологій, що дають змогу максимально усунути сторонні шуми, швидко підібрати рівень гучності, легко перемикатися між різними інтонаціями голосу.

Разом із таким виробом перегляд телевізора, розмови з близькими людьми та друзями, ділові переговори будуть зрозумілими, цікавими та ефективними.

Насолоджуйтеся життям разом зі слуховим апаратом Sound Control 14.

Переваги Sound Control 14:

  • Легка вага виробу для максимального комфорту користувача;
  • Довгий термін роботи батареї для ефективної комунікації навіть у місцях, де немає можливості зарядити пристрій;
  • Гучний і чистий звук, що дає змогу насолоджуватися розмовами, улюбленою музикою або фільмами у всіх їхніх кольорах;
  • Просте заряджання й експлуатація, зрозуміла на інтуїтивному рівні;
  • Зручність у догляді завдяки наявності силіконових вкладок;
  • Приємний колір для максимальної невидимості слухового апарата.

У комплекті:

  • Слуховий апарат — 1 штука;
  • Вушні вкладки — 4 штуки;
  • Щітка — 1 штука;
  • Інструкція для користувача — 1 штука;
  • Кабель для USB зарядки – 1 штука.

Основною метою створення універсальних слухових апаратів  серії SoundControl є  поліпшення рівня життя й отримання більшого задоволення від навколишнього світу.

Слухові апарати  серії SoundControl  призначені для компенсації важкої та середньої втрати слуху. В апаратах вбудовані високоточні регулятори гучності, які дають змогу комфортно та швидко підбирати рівень гучності під різні ситуації та свій рівень слуху.

Завдяки багатогранній обробці звуків прилади серії  SoundControl  якісно пригнічують сторонні шуми, дають змогу чітко розібрати мовлення, забезпечують плавний і непомітні для вуха переходи між високими та низькими тонами. Всі апарати симетричні, тому можуть використовуватися на обидва вуха. Не менш важливою перевагою є  компактні розміри та невелика вага, яка робить пристрій  зручним і непомітним для оточення.

Купуючи слуховий апарат Medica-Plus, ви безсумнівно отримаєте комфорт і впевненість у побутовому та професійному середовищі.

Пошукові запити: Слуховий апарат завушного типу, Універсальний слуховий апарат, Слуховий апарат для літніх людей, Слуховий апарат завушного типу, Слуховий апарат на батарейці, Не помітний Слуховий апарат, Слуховий апарат, Універсальний слуховий апарат, Слуховий апарат для літніх людей, Слуховий апарат завушного типу, Слуховий апарат на батарейці, Не помітний Слуховий апарат.

 

Характеристики

Ступінь втрати слуху
Вид навушника
Максимальне посилення (Дб)
  • 30
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Ольга Малахова
    Відгук від покупця. Продавець: SALE MEDICA

    Спасибо огромное отличный слуховой аппарат

  • Сергій Удовиченко
    Відгук від покупця. Продавець: SALE MEDICA

    Працює на всі 100, дуже зручний.