Ортопедичний коректор постави з вібрацією SMART SENSOR CORRECTOR Смарт корсет для спини з регульованим розміром

Розмір
  • Універсальний

Ортопедичний коректор постави з вібрацією SMART SENSOR CORRECTOR Смарт корсет для спини з регульованим розміром

Продавець:BrightSun

4.8/5  ( 1185 оцінок )

350

Немає в наявності

2

Гарантія. 14 днів Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Ортопедичний коректор постави з вібрацією SMART SENSOR CORRECTOR Універсальний Смарт корсет для спини з регульованим розміром - вирівнювання хребта Сірий предназначендля формування і вирівнювання постави, завдяки чому Ви назавжди забудете про неприємних болях у хребті і зможете легко уникнути проблем зі здоров'ям.

Корсет для спини надійно фіксує поставу в потрібному положенні, коли ви займаєтеся спортом, гуляєте з друзями або працюєте. При цьому, ремінь не викликає дискомфорту і досить простий в експлуатації.

Розробники оснастили смарт - коректор спеціальною системою вібрації, яка буде постійно спрацьовувати, як тільки правильне положення постави порушиться, а саме в той час, коли кут нахилу буде становити приблизно 20 – 25 градусів.

При рівній поставі вібрація НЕ СПРАЦЬОВУЄ!

Щоб включити, досить натиснути одну кнопку на корпусі. Після того як пристрій запуститься, ви відчуєте легку вібрацію. У цей момент вам потрібно розправити плечі, підняти голову. Корсет запише правильне положення, і протягом дня, буде нагадувати про його порушення.

Коректор постави представлений в приємному сірому кольорі.

Регульовані ремені дозволяють легким рухом руки підлаштувати під будь-який тип статури. Можна використовувати чоловікам, жінкам і дітям. До того ж, завдяки компактним розмірам пояс можна вдягати під одяг, що дуже зручно.

Інноваційний ергономічний дизайн відповідає кривої тіла. Плечовий ремінь легко регулюється, він стійкий і не розхитується.

Завдяки якісному матеріалу - високоеластичний нейлон – коректор постави має універсальний розмір і підходить людям від 15 кг до 95 кг.

Положення перемикача на спині знаходиться в зручному місці, і його можна відкрити самостійно.

В коректорі використовується полімерно-літієвий акумулятор ємністю 500 маг, його можна використовувати протягом 15 днів після 2-годинної зарядки. Його легко зарядити, підключивши USB-кабель.

УВАГА! Постійний синій світло означає повний заряд / нормальна робота. Якщо ви не можете додати нагадування, спочатку зарядіть його хоча б на 10 хвилин. Вібрація присутній при зміні постави на кут близько 20 - 25 градусів.


Комплектація:

  1. - смарт коректор постави;
  2. - кабель microUSB;
  3. - упаковка.

***Виробник залишає за собою право без відома изменть колір смарт корсету

Характеристики

Розмір
  • Універсальний
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами