Антихрап Капа від хропіння пристрій проти хропіння для лікування бруксизма

4 відгуки

Код:  323908651

Антихрап Капа від хропіння пристрій проти хропіння для лікування бруксизма

4 відгуки

Код:  323908651

Продавець:MORPHEUS

4.9/5  ( 30 оцінок )

350

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

108

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Антихрап пристрій - каппа від хропіння і лікування бруксизма.

Каппа від хропіння призначена для пацієнтів, для попередження хропіння і бруксизма, які вважають за краще недорогу альтернативу індивідуально виготовляється пристроїв.

Бруксизм - це напади періодичного стиснення щелеп і скреготіння зубами. Цей процес є неусвідомленою звичкою і нерідко виникає в результаті стресу або занепокоєння. Він призводить до стирання і рухливості зубів, появі cколов.

Каппа від хропіння і бруксизма вважається пероральним нижньощелепним пристосуванням, яке клінічно довело свою ефективність в лікуванні від хропіння і бруксизма. Цю спеціально створену універсальну капу, ви зможете адаптувати і підігнати під ваш рот.

Під час сну у людини, звужується просвіт дихальних шляхів, в ркзультате створюється деренчання м'якого піднебіння і виникає хропіння.

Каппа фіксує вашу нижню щелепу в потрібному положенні, в результаті чого дихальні шляхи розширюються, дихання стає вільним і хропіння зникає При використанні капи ваша нижня щелепа висувається вперед, що способствут усунення шуму, вібрації і дискомфорту під час сну.

Особливості використання кстройства від хропіння:

1. Спеціальний медичний силікон, який приймає форму вашої щелепи

2. Дуже просте використання, без складних налаштувань

Цей аксесуар від хропіння працює моментально, його потрібно тільки перший раз підігнати за кілька хвилин. Це універсальний пристрій - і результат її використання ви вже почувcтвуете в першу ніч. Для людей, які страждають від постійного недосипання і розбитості, цей продукт покаже різницю .Ви отримаєте повноцінний сон, заряд енергії і прекрасне ранковий настрій.

Методика регулювання капи від хропіння:

Антихрап капу дуже легко і просто можна налаштувати!

Пристосування від хропіння зроблено з гіпоалергенних і термопластичного полімеру. Цей термопластичний полімер робиться м'яким і пластичним при нагріванні в гарячій воді. В даному розігрітому стані, капу поміщають в роті для підгонки, і після того, як матеріал застиг - його можна використовувати. Для гарної підгонки, дуже важливо, щоб тиск був рівномірно розподілено на всі зуби.

Адаптація капи, за формою вашої щелепи і до ваших зубах займає близько 10 хв. Під час налаштування вам доведеться тримати рот закритим і в певному положенні.

Для настройки капи від хропіння:

1. Закип'ятіть стільки води, щоб повністю занурити капу в воду. Приберіть киплячу воду з полум'я і почекайте, поки процес кипіння припиниться. Сильно утримуйте пальцями занурте капу на 14 секунд в гарячу, але не киплячу воду до того моменту - коли пластик стане м'яким і еластичним. Через 14 секунд вам необхідно робити все швидко і точно, так як медичний пластик знову затвердіє.

Більше не занурювати капу в киплячу воду.

2. Беріть капу .Посмотріте в в дзеркало і добре відкрийте рот. Обережно помістіть размягченную капу в рот. Спочатку помістіть нижню щелепу в нижній канал, а потім верхній канал Пластикова капа стане теплою, проте вас не обпече. Посуньте нижню щелепу, поки зуби не будуть знаходиться на одному рівні з зубами верхньої щелепи.

Стуліть щелепи, прикусите пластик. Ще щільно зімкніть свої губи, щоб витіснити повітря з порожнини рота. Для звикання зубів до капі, натисніть мовою на нижню і верхню внутрішні площини капи. В цей же час натисніть пальцями із зовнішнього боку губ. Таким чином ви досягнете міцного прилягання капи до ваших зубах.

3. Почекайте приблизно 1 хвилину, щоб полімер остудився в даному положенні. Після цього вийміть капу з рота і занурте на 10 секунд в прохолодну воду, щоб зафіксувати форму. Потім помістіть капу знову в рот, щоб випробувати підгонку. Нижня щелепа повинна бути висунута незначно вперед, капа повинна бути для вас зручною. Якщо ви не задоволені підсумком підгонки, повторіть регулювання. При подальшій регулюванню опускайте капу в гарячу воду лише на 12 секунд. Бажано регулювання проводити не більше 3-х разів. Майже всі користувачі залишаються задоволені вже після 2-ий регулювання.

4. Якщо після декількох ночей хропіння все ще триває, відрегулюйте капу ще раз. Підсуньте нижню щелепу трохи вперед, але не дуже сильно.

5. Вам буде потрібно від 2 по 4 тижнів, щоб звикнути до капі під час сну. Спочатку, перші кілька днів вам не захочеться спати з капою всю ніч. З ранку ви повинні повернеться до стандартного положення зубів. З кожної наступної ночі ви пристосуєтеся, і ніяк не будете відчувати дискомфорт. Через кілька тижнів, ви вже зможете користуватися капою всю ніч.

Характеристики

Комплектація
  • Капа + футляр + упаковка + інструкція
Вага
  • 5 г кг
Колір
  • Прозорий
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Iren Horobec
    Відгук від покупця. Продавець: MORPHEUS

    Купила на пробу по причині, що дуже болить щелепа.

    До виробу додається інструкція з дуже детальним описом. Пластик дійсно прийняв форму зубів. Переймалась, що обпекусь. Але капа не була такою горячою як я боялась.
    Верх і низ капи обрала за власним відчуттям - більша виїмка зверху.
    Поки що ношу удень, звикаю. Як для мене, то пластик занадто щильний. Але я вже відчуваю як розслабились м'язи щік. Написано, що звикати до нічних носінь треба приблизно до 4 тижднів. Подивимось. На данний час я задоволена покупкою.

    Переваги:
    Зрозуміло як користуватись, гарна упаковка, якість виробу влаштовує
    Недоліки:
    Поки нема
  • Михаил Валерьянов
    Відгук від покупця. Продавець: MORPHEUS

    З моєю тіткою працює раз через раз.

    Переваги:
    Іноді допомагає.
    Недоліки:
    Іноді не допомагає.
  • Максим Гриценко
    Відгук від покупця. Продавець: MORPHEUS

    Капа оцтой не советую от бруксизма не подходит

Дивитися всі відгуки до товару у продавця →