Емульсія AlpenkrAuter охолоджуюча протизапальна - emulsion 200 мл

Емульсія AlpenkrAuter охолоджуюча протизапальна - emulsion 200 мл

Продавець:LZ&M

90

Немає в наявності

6

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Alpenkrauter емульсія - німецька трав'яний яна мазь з протизапальною, знеболюючим, охолоджуючим ефектом. Вона включає в себе, серед іншого, природні трави і ефірні масла, яке посилює ефект мазей і викликає швидке всмоктування активних інгредієнтів в шкіру.

Емульсія Альпенкраутер буде вам дуже корисна після фізичного навантаження, стресу, головних болів, напруги і скутості в шиї або спині, запалення м'яких язів, травм і суглобів, сухожиль і тому подібного.

- біль у суглобах і кістках

- дуже добре допомагає при запаленнях, набряках - охолоджує, знижує температуру ураженої тканини, прискорюючи регенерацію

- головні болі - рекомендується втирати мазь в область лоба, віскі

- при поганій циркуляції - в основному поганий кровообіг в ногах або руках

- при нежиті - інгаляції

Alpenkrauter-emulsion (Original Lloyd Emulsion) без штучних консервантів і синтетичних ароматів. Alpenkrauter Emusion відмінно заспокоює, знеболювальні, знімає набряк і освіжає. Має протизапальний, антибактеріальний, антиревматичні і дезодоруючий ефект. Рекомендується крем Alpenkrauter Emusion: - для масажу різних частин тіла (руки, ноги, спина, суглоби і т. д.) - після різних інтенсивних фізичних навантажень (спортивних, навчальних, після купання, далеких походів, поїздок, водіння і т. д. ) - може можуть застосовуватися і безпосередньо перед самою фізичною роботою Alpenkräuter Emusion це дуже ефективне, як показала практика, протизапальну, антибактеріальну засіб з охолоджуючим ефектом.

Призначений Alpenkräuter Emusion для людей будь-якого віку, крім дітей до 3 років. Alpenkräuter Emusion це трав'яний крем-бальзам для тіла з Альпійськими травами .. 
Крем Alpenkräuter Emusion призначений для: - для активних людей (спортсменів, туристів, людей, що тренуються в тренажерних залах і фітнес): - для людей будь-якого віку (за винятком маленьких дітей до 3 років).

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами