Пластина Coloplast для двокомпонентного калоприймача, 1776 в/о 10-45 мм

Пластина Coloplast для двокомпонентного калоприймача, 1776 в/о 10-45 мм

Продавець:Medhub

4.7/5  ( 90 оцінок )

Немає в наявності

75

2

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пластини Coloplast (Alterna), фланець 50 мм, призначені для використання в складі двокомпонентних калоприймачів Alterna / Alterna Free з діаметром фланця 50 мм. Заміна пластин проводиться 1-2 рази на тиждень.

Клейовий шар адгезивної пластини забезпечує надійну фіксацію калоприймача на передній черевній стінці протягом декількох діб. Адгезивна (клейова) пластина потовщена у стоми і стоншується до країв. Більш того, пластина Alterna має ребристий край, що надає пластині додаткову гнучкість і дозволяє їй слідувати вигинів тіла. Пластини мають вбудований фланець (кільце), на який кріпиться стомний мішок. Фланець пластини повинен відповідати фланця стомного мішка. Пластини Alterna мають спеціальні «вушка» для кріплення пояса. Пластини Alterna показані для стомованих пацієнтів з колостомою, ілеостомою і уростомою, що користуються двокомпонентними калоприймачами. Особливості клейового шару пластини Alterna: клейовий шар Alterna - це гіпоалергенний гидроколлоїдний адгезив нового покоління. Спиралевидна структура клейового шару Alterna, що складається з чергуючих адгезивних шарів, володіє надійними адгезивними і захисними властивостями.

Характеристики

Країна-виробник
  • Данія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами