Пластина для двокомпонентного калоприймача,Coloplast фланець 13181 50 мм

Пластина для двокомпонентного калоприймача,Coloplast фланець 13181 50 мм

Продавець:Medhub

4.7/5  ( 90 оцінок )

Немає в наявності

60

1

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Coloplast/Alterna Long Wear, фланець 50 мм, пластина для тривалого носіння - фіксує на тілі стомний мішок в складі двухкомпонентної системи зі збору кишкового вмісту у пацієнтів зі стомою.

Показана до використання з будь-яким стомним мішком Alterna з діаметром фланця 50 мм. Оснащена кріпильним кільцем високої міцності з адгезивом Curagard, оптимально адаптується до будь-якої рухової активності, точно заповнює складки і нерівності шкірного покриву, що забезпечує точну і надійну фіксацію, внаслідок своїх високих термопластичних властивостей.

Адгезів також ефективно захищає шкірний покрив від ймовірного контакту з агресивним виділенням кишечника, не допускає роздратування шкіри перістомальной області, добре адсорбує вологу і помітно збільшує час експлуатації калоприймача.

Калоприймач фіксується на тілі без натискання на передню черевну стінку, про правильність приєднання мішка до пластині сповістить характерне клацання. Гнучка пластина для тривалого носіння з адгезивом Curagard повністю заповнює всі нерівності шкіри при фіксації, реалізує її надійність і тривалий термін експлуатації.

Пластина може носитися на тілі на термін до 5 днів.

Характеристики

Країна-виробник
  • Данія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами