Медичний опромінювач BactoSfera MED 15

Тип елемента живлення
  • Мережа 220 В, 50 Гц
Габарити (ВхШхГ)
  • 510x45x80 мм см

Медичний опромінювач BactoSfera MED 15

Продавець:AnyMed

4.1/5  ( 54 оцінок )

1 040

999

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

2

Гарантія. 36 місяців офіційної гарантії від виробника Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Медичний опромінювач BactoSfera MED 15 – це незамінний помічник у нескінченній боротьбі зі знищенням шкідливих мікроорганізмів.

Лінійка опромінювачів BactoSfera MED спеціально випущена під потреби медичних установ, але також його можна використовувати для побутового використання.

Бактерицидний опромінювач не має шнура та вилки, що дозволяє підключити прилад безпосередньо до мережі та окремо виведеного під нього вмикача.

Медичний опромінювач BactoSfera MED 15 кріпиться шурупами на стіни або стелі, що дає можливість розміщувати опромінювач для кварцування в приміщеннях з великою прохідністю, де зростає можливість розбити опромінювач. Повністю знищує всі види мікробів, бактерій, вірусів, грибків, цвілі та інших хвороботворних організмів. Крім практичності, опромінювач має ще одну перевагу - не виділяє жодних токсинів після обробки, на відміну від хлорування.

Опромінювач обладнаний безозоновою бактерицидною лампою з ресурсом горіння 9000 годин. Перевага безозонової лампи - це те, що вона не виділяє запах озону, і після процедури кварцування приміщення провітрювати його не доведеться.

Бактерицидний опромінювач BactoSfera MED має достатню потужність, щоб обробити приміщення площею до 20 кв.м., також у нашому магазині представлений опромінювач з можливість охопити приміщення до 35 кв.м. ознайомитися з такою моделлю можна перейшовши за цим посиланням. Крім того, в асортименті опромінювачів Бактосфера є і переносні опромінювачі, які зручно використовувати для кварцування різних приміщень, переносячи їх по черзі з одного до другого.

Характеристики

Тип лампи
Площа приміщення
Потужність
  • 15 Вт
Спосіб встановлення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами