Портативный переносной концентратор кислорода 5 литров DeVilbiss iGo2

Портативный переносной концентратор кислорода 5 литров DeVilbiss iGo2

Продавець:Good Pharma

4.4/5  ( 42 оцінок )

159 500

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Дана продукція має відмінні технічні параметри, серед яких: високий рівень якості (оригінальне американське виробництво); автономність у роботі (до чотирьох годин); малогабаритність та легкість (загальна вага приладу досягає всього 2,27 кг); мобільність (пристрій можна переміщати, використовуючи зручну сумку); налаштування подачі повітря виконується автоматично (потік становитиме 1-5 л/хв). Інноваційні портативні концентратори кисню DeVilbiss iGo2 функціонують на основі запатентованої технології. Такий переносний пристрій самостійно регулюватиме відповідний рівень кисню у відповідь на будь-які зміни в диханні людини. Відтепер вам вдасться насолоджуватися життям, не переживаючи про те, що налаштування кисню має бути змінене відповідно до вашої фізичної діяльності. Система влаштована таким чином, щоб максимально полегшити для пацієнта процес експлуатації вказаного вище приладу. Будь-який інший переносний концентратор просто не може автоматично змінювати показники кисню у відповідь на зміни в дихальній активності пацієнта. Портативний концентратор кисню Drive DeVilbiss iGo2 Імпульсний портативний концентратор кисню Drive DeVilbiss iGo2 відрізняється від відомих аналогів унікальною технологією SmartDose®, яка відповідає за підтримання оптимального для конкретного пацієнта в певний період рівня кисню. Система враховує найменші зміни параметрів дихання та самостійно коригує свою роботу. Загальний обсяг О2 зменшується або, навпаки, збільшується, залежно від характеру та частоти дихальних рухів користувача. Таким чином, за вдих і за хвилину доставляється саме та кількість повітря, яка потрібна людині. Пристрій призначений спеціально для подорожей. Корпус захищений від механічних пошкоджень прогумованим матеріалом, що продовжує термін служби концентратора. У чому особливості моделі iGo2? Апарат оснащений великим сенсорним екраном, на який виводиться вся необхідна медичному персоналу, що лікує інформація. Завдяки великим символам дані видно навіть з великої відстані, що спрощує робочий процес.
Інші переваги мобільного концентратора:
Підходить для дорослих пацієнтів та використовується в педіатрії.
Працює автономно протягом 3-х годин.
Акумулятор входить до базової комплектації.
Батарея змінюється швидко та легко.
Легкий (всього 2,2 кг) та малогабаритний, що спрощує транспортування.
У комплектації є сумка для перенесення.
Продуктивний (до 5 літрів за хвилину), має п'ять режимів.
Налаштування рівнів О2 відбувається автоматично з урахуванням показників дихання хворого.
Прилад можна використовувати на борту літака.
Насиченість потоку киснем становить 93% із припустимою похибкою 3%.
Майже безшумний: на другому режимі гучність роботи не перевищує 37 дБА. Наявність розширеної та надійної системи тривожних сигналів – ще одна властивість концентратора, яка спрощує роботу з ним та робить оксигенотерапію безпечнішою. Оповіщення звучать у разі гранично низької насиченості потоку О2 або його повної відсутності при низькому заряді АКБ і будь-якому технічному збої. У списку переваг DeVilbiss iGo2 варто виділити: вологостійкість, корпус удароміцний; автоматичне регулювання рівня кисню (залежить від інтенсивності дихання людини); користувач може самостійно вибрати підходящі режими експлуатації приладу; дозволений для використання в процесі авіаперельоту.

Характеристики

Категорія
Колір
  • Білий
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами