Гель протигрибковий IQmeda «ЛАМІФІТ»

4 відгуки

Код:  330935575

Гель протигрибковий IQmeda «ЛАМІФІТ»

4 відгуки

Код:  330935575

Продавець:Bioletta

4.9/5  ( 15 оцінок )

540

259

Є в наявності

18

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Натуральний засіб «Ламіфіт» гель рекомендований фахівцями при різних грибкових інфекціях нігтів на пальцях рук і ніг, при легкому та середньому ступенях ураження, незалежно від виду грибка-збудника. Також препарат рекомендується для профілактичного догляду за нігтями і ділянками шкіри, які підпадають під ризик зараження грибковою інфекцією. Засіб особливо необхідний тим, хто часто відвідує басейни, сауни, боулінг-клуби, роллердроми, салони краси та інші місця, де є висока ймовірність контакту шкіри з грибком-збудником. Для досягнення максимального ефекту рекомендується використовувати продукти серії «Ламіфіт» в комплексі: засіб для зовнішнього застосування гель «Ламіфіт» і рослинні капсули «Ламіфіт» для застосування всередину.

Протигрибковий гель «Ламіфіт»: корисна дія компонентів
Екстракти і вітаміни, що входять до складу засобу, а також збагачена іонами срібла вода, являють собою унікальну формулу гелю, аналогів якій не існує. Вода, збагачена іонами срібла, надає сильну антиоксидантну дію, покращує обмінні процеси та стан нігтьової пластини. Органічне поєднання гліцерин наділене сильною фунгіцидною дією, захищає організм від ураження дріжджовими грибами роду Candida. Екстракти кореня дуба, білої верби і чебрецю надають в комплексі протизапальну, антисептичну, кератолітичну, очищаючу дію, що сприяє зменшенню потовиділення, повного знищення грибків і бактерій. Ефірні олії чайного дерева і лаванди сприяють загоєнню тріщин і пошкоджень шкіри, надають поживний і освіжаючий ефект. Кетоконазол сприяє швидкому усуненню свербежу, має протигрибкову активність по відношенню до різних грибкових інфекційних захворювань.
Протигрибковий гель «Ламіфіт» – натуральний засіб для зовнішнього застосування при грибкових інфекціях нігтів і шкірних покривів. Широкий спектр дії гелю обумовлений наявністю в складі активних компонентів, які підсилюють один одного.
Рекомендовано застосовувати як косметичний засіб по догляду за шкірою та нігтями, зокрема при грибкових інфекціях. Компоненти, що входять до складу засобу мають властивості, що сприяють полегшеному перебігу симптомів грибкових інфекцій (сверблячка, запалення, лущення, тріщини на шкірі.

Склад: вода, збагачена іонами срібла, гліцерин, спирт ізоплопіровий, полісорбат-20, екстракт кори білої іви, екстракт чебрецю, карбопол ультрез, комплекс вітамінів А, В, С, Е, ментол, ундекан, гідроксид натрію, шаромікс 705 плюс, екстракт коренів дубу, саліцилова кислота, кетоконазол, хлоргексидин, ефірна олія лаванди, ефірна олія чайного дерева.


Властивості компонентів:
Активні діючі речовини та іони срібла, що входять до складу препарату, мають антибактеріальну, протигрибкову і протисвербіжну дію, а також забезпечують виражений протизапальний та ранозагоювальний ефект.
Вода, збагачена іонами срібла – має антиоксидантну дію, сприяє покращенню обміну речовин, відновленню пошкоджених тканин, надає протигрибковий і дезінфікуючий ефект, покращує волосяний покрив, стан нігтьової пластини.
Гліцерин – органічна сполука з сильною фунгіцидною дією, має властивості, що сприяють захисту від грибкових інфекцій (трихомонади та дріжджові гриби роду Candida). Володіє широким антибактеріальним спектром дії.
Екстракт кори білої іви – джерело танінів і флавоноїдів, що володіють протизапальними, аналгезуючими, антипіретичними та кератолітичними властивостями. Крім того, екстракт сприяє виділенню простагландинів і проявляє антиоксидантну активність. Даний компонент регулює виділення шкірного жиру, відлущує ороговілі клітини.
Екстракт коренів дубу – має в'яжучий, антисептичний, очищуючий ефект, зменшує потовиділення.
Екстракт чебрецю – природний антибіотик, має протимікробні властивості та властивості, що сприяють знищенню грибків, бактерій, паразитів, а також має позитивний ефект при грибкових ураженнях нігтьової пластини.
Ефірна олія чайного дерева – має унікальний хімічний склад, що зумовлює позитивні властивості екстракту при герпесі, грибкових інфекціях, гнійниках, дерматитах.
Ефірна олія лаванди – сприяє загоєнню тріщин і пошкоджень шкіри, живить і пом'якшує шкіру при сухості і натоптишах. Дезодорує, знімає втому, має приємний заспокійливий аромат.
Кетоконазол проявляє протигрибкову активність щодо дерматофітів Trichophyton spp. Epidermophyton floccosum та Microsporum spp. а також дріжджів у тому числі Malassezia spp. та Candida spp. Кетоназол сприяє швидкому усуненню свербежу, який зазвичай супроводжує інфекції спричинені дерматофітами та дріжджами.
Хлоргексидин – це потужний антисептик, який допомагає запобігти розмноженню і поширення грибкової інфекції.

Рекомендовано застосовувати при:
грибкових інфекціях шкіри;
міжпальцевих мікозах;
оніхомікозах (грибок нігтів).

Спосіб застосування: при ураженнях шкіри гель наносять 1- 2 рази на день на чисту суху шкіру. При ураженні нігтів гель наносять 2 рази на день.

Для максимального ефекту нанесіть гель, як описано нижче:
Крок 1. Перед першим застосуванням гелю, уражений ніготь (особливо його поверхню) рекомендовано ретельно спиляти одноразовою пилкою.
ПРИМІТКА: Щоб уникнути поширення інфекції, не використовуйте одну й ту саму пилку на ураженому та здоровому нігті.
Крок 2. Потім очистіть поверхню нігтя.
Крок 3. Нанесіть гель на уражений ніготь.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів препарату, вагітність та грудне вигодовування, діти до 10 років.

Запобіжні заходи: уникати потрапляння в очі та контакту зі слизовими. У разі контакту з очима, ретельно промити водою протягом декількох хвилин. При збереженні або погіршенні стану, зверніться до лікаря.
Рекомендований для використання у подології та кабінетах педикюру, а також у якості домашнього догляду за шкірою та нігтями.

Термін придатності: 24 місяці. Дата виготовлення зазначена на етикетці.

Умови зберігання: зберігати в щільно закритій упаковці при температурі від 5˚С до 25˚С та відносній вологості повітря від 70-75% в місці захищеному від прямого попадання сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не вживати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці! Не є лікарським засобом. Для досягнення максимального эффекту рекомендується використання продуктів серії «Ламіфіт» в комплексі: дієтична добавка (капсули) «Ламіфіт».

Характеристики

Склад
  • вода, обогащенная ионами серебра, глицерин, спирт изоплопировый, полисорбат-20, экстракт коры белой ивы, экстракт тимьяна, карбопол ультрез,ентол, ундекан, гидроксид натрия, шаромикс 705 плюс, экс корней дуба;
Країна-виробник
  • Україна
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 4

  • Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Bioletta

    Використовую для лікування нігтів приблизно місяць , результат дійсно є. Буду продовжувати.

  • Вітт Олена Володимирівна
    Відгук від покупця. Продавець: Bioletta

    Гель дієвий,використали з чоловіком 2упаковки,замовили ще,результат задовільнив.рекомендую

  • Богдан Солоненко
    Відгук від покупця. Продавець: Bioletta

    Чесно-кажучи я і ненадіявся ,що допоможе але десь через днів 20(мастив 2 рази в день)в мене почав відростати здоровий ніготь!

    Переваги:
    Мені допомогло
Дивитися всі відгуки до товару у продавця →