Чай IQmeda "СЛІМ ТАЙМ-№20"

1 відгук Код:  330935596

Чай IQmeda "СЛІМ ТАЙМ-№20"

1 відгук Код:  330935596

Продавець:Bioletta

4.7/5  ( 141 оцінок )

Є в наявності

190

99

5

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Натуральний чай «Слім Тайм» з плодами ананаса та корою лимона у складі — новітня розробка компанії IQmeda, дія якої спрямована на вирішення проблеми зайвої ваги. При втраті контролю над власним тілом людина починає гладшати, надлишкові жирові відкладення поступово заповнюють підшкірну клітковину, відбувається збій в роботі шлунково-кишкового тракту, порушується процес обміну речовин, виникає постійне відчуття голоду. Такий шлях веде не до чого іншого, як до ожиріння. З появою натурального комплексу «Слім Тайм», в який входять два продукти (концентрат і фіточай), зменшити масштаб даної проблеми сьогодні — реальність! Дія компонентів чаю направлена на покращення роботи шлунково-кишкового тракту, нормалізацію обмінних процесів, зниження почуття голоду.
Даний продукт рекомендується вживати як чай три рази на день до їжі протягом 3-х тижнів, при необхідності курс можна повторити після 2-тижневої перерви. Кращий результат досягається при застосуванні в комплексі з концентратом для схуднення «Слім Тайм». Після прийому фітокомплексу відзначається покращення роботи шлунково-кишкового тракту, зникає відчуття голоду, нормалізуються обмінні процеси, вага поступово знижується, людина повертається до нормального життя.

Чай «Слім Тайм»: корисна дія компонентів
Фітопродукт містить екстракти цілющих трав, які століттями застосовувались для покращення роботи шлунково-кишкового тракту і нормалізації обмінних процесів. Плоди ананаса — мають в складі бромелайн речовину, що розщеплює білки на дрібні амінокислоти, не дає надлишку цих частинок перетворюватися в підшкірні жирові відкладення, лимонна кірка — сприяє виведенню токсинів з організму, збільшує кислотність, допомагаючи тим самим швидкому засвоєнню кальцію, який заміщає жир в клітинах, хвоща трава — джерело флавоноїдів (кверцетин, ізокверцетин, кемпферол), виводить шлаки і токсини з організму, спориш трава, кора крушини, листя сени, кропиви, берези, м'ята і кукурудзяні приймочки — в комплексі сприятливо впливають на травний тракт, прискорюють процес позбавлення зайвої ваги.

Спосіб приготування: 1-2 фільтр-пакети залити склянкою окропу, настояти протягом 10-15 хвилин. Цукор або мед можна додати за смаком.

Рекомендовано вживати: пити як чай тричі на день до прийому їжі протягом 3-х тижнів, за необхідності курс повторюється після 2-тижневої перерви. Перед вживанням слід порадитись з лікарем.

Склад: ананас плоди - 15,0%, лимона кора - 15,0%, хвощ трава - 15,0%, спориш трава - 10,0%, крушини кора - 10,0%, сени листя - 10,0%, кропиви листя - 10,0%, берези листя - 5,0%, кукурудзяні приймочки - 5,0%, м’ята трава - 5,0%.
Рекомендації щодо застосування: дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для осіб, що контролюють власну масу тіла, сприяє виведенню токсичних речовин з організму, нормалізації процесів обміну речовин. Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Застереження: індивідуальна чутливість до окремих компонентів, жінки в період годування груддю, вагітні жінки, діти до 14-ти років.

Харчова (поживна) цінність 100 г: білки – 0,4 г, жири – 0 г, вуглеводи – 9,2 г.

Енергетична цінність (калорійність) 100 г: 38,4 ккал.Умови зберігання та термін придатності до споживання: зберігати в упаковці виробника в захищеному від світла приміщенні за температури не вище 250С, при відносній вологості повітря не більше 70 %.

Строк придатності: 24 місяці з дати виготовлення.

Маса нетто: 30 г (g) - 9 % Не є лікарським засобом. Не містить ГМО

Характеристики

Призначення
Країна-виробник
  • Україна
Склад
  • ананас плоди – 15,0%, лимонна кора – 15,0%, хвощ трава – 15,0%, спориш трава – 10,0%, жостеру кора – 10,0%, сіни листя – 10,0%, кропиви листя – 10,0%, берези листя – 5,0%, кукурудзяні приймочки – 5,0%, м'ята трава – 5,0%.
Країна реєстрації бренда
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Татьяна Ляпота
    Відгук від покупця. Продавець: Bioletta

    Очень расстроилась....
    Были такие надежды на состав и фирма вроде серьезная, но результата просто ноль...Как будто воду пропила и всё... Очень жаль выброшенных денег в такое время...

    Переваги:
    Надеялся на результативность
    Недоліки:
    Деньги на ветер