Опромінювач бактерицидний ARMED ОБПЕ-225М

Опромінювач бактерицидний ARMED ОБПЕ-225М

Продавець:ATOM+

4 400

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опромінювач пересувний ARMED ОБПЕ-225 М бактерицидний призначений для дезінфекції повітря та поверхні приміщень лікарень, клінік, лікувально-профілактичних, виробничих та громадських установ. Завдяки своїй конструкції та легкості переміщення, рекомендуються для послідовної дезінфекції кількох приміщень. Каркас опромінювача виготовлений із металевого профілю та пофарбований білою порошковою емаллю.

Є ефективним засобом профілактики та боротьби з інфекціями, що передаються повітряним шляхом. Опромінювачі бактерицидні ОБН, ОББ та ОБП, це один із видів медичного обладнання, призначених для дезінфекції. За допомогою бактерицидних опромінювачів забезпечують дезінфекцію та знезараження повітря та поверхонь приміщення.

При роботі опромінювача ARMED ОБПЕ-225 М випромінюються короткохвильові промені ультрафіолетового (UV-C) випромінювання з довжиною хвилі 253,7 нм, що мають бактерицидну дію.

Необхідно відзначити, що опромінювачі пересувні бактерицидні ARMED ОБПе-225 не використовуються для знезараження та стерилізації медичних інструментів, медичного одягу, постільної білизни та інших виробів. При роботі опромінювача бактерицидного забороняється присутність людей та тварин у приміщенні без спеціальних засобів захисту.

Каркас опромінювача виготовлений із металевого профілю та пофарбований білою порошковою емаллю. Опромінювач має спеціальну ручку, за допомогою якої можна пересувати. Корпус опромінювача встановлений на пластикові колеса.

Опромінювач укомплектований трьома сертифікованими БЕЗОЗОНОВИМИ бактерицидними лампами потужністю 30Вт, що не виділяє озону.

Провітрювання приміщення НЕ ВИМАГАЄТЬСЯ після роботи опромінювача з безозоновою лампою.

Характеристики

Площа приміщення
Тип лампи
Потужність
  • 90 Вт
Тип опромінювача
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами