Опромінювач бактерицидний настільний ARMED ОББ-15М

Опромінювач бактерицидний настільний ARMED ОББ-15М

Продавець:ATOM+

650

Немає в наявності

2

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опромінювач ARMED ОББ-15M бактерицидний переносний на металевій підставці. Призначений для дезінфекції повітря та поверхонь житлових та громадських приміщень, дитячих ігрових кімнат, шкільних класів, промислових та громадських будівель з великим скупченням людей під час тривалого перебування.

Міцна металева підставка робить ARMED ОББ-15М більш стійкою, що зменшує ймовірність перекидання пристрою та пошкодження джерела ультрафіолетового випромінювання (кварцової лампи). Особливістю застосування є можливість кварцування кількох приміщень по черзі.

Є ефективним засобом профілактики та боротьби з інфекціями, що передаються повітряним шляхом. Опромінювач бактерицидний ОББ – це один із видів медичного обладнання, призначених для дезінфекції. При роботі опромінювача ARMED ОББ-15М випромінюються короткохвильові промені ультрафіолетового (UV-C) випромінювання з довжиною хвилі 253,7 нм, що мають бактерицидну дію. При роботі опромінювача бактерицидного забороняється присутність людей та тварин у приміщенні без спеціальних засобів захисту.

У опромінювачі встановлені не виділяючі озону БЕЗОЗОНОВІ БАКТЕРИЦИДНІ ЛАМПИ При використанні безозонових ламп, після дезінфекції приміщення провітрювання не потрібно.

Кварцова ультрафіолетова лампа дозволяє уникнути зараження інфекцією, небезпечною для здоров'я людини, при знаходженні в будинку носія інфекції, у період епідемій грипу та гострих респіраторних захворювань (ГРЗ).

Опромінювач ARMED ОББ-15М забезпечує ефективну дезінфекцію приміщення 24 кв. Тривалістю кварцування 30 хв.

Характеристики

Тип лампи
Потужність
  • 15 Вт
Тип опромінювача
Спосіб встановлення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами