Опромінювач бактерицидний настінний ARMED ОБН-150М безозоновий

Опромінювач бактерицидний настінний ARMED ОБН-150М безозоновий

Продавець:ATOM+

1 180

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опромінювач ARMED ОБН-150М бактерицидний призначений для дезінфекції повітря та поверхні приміщень лікарень, клінік, лабораторій, лікувально-профілактичних, виробничих та громадських установ.

При роботі опромінювача ARMED ОБН-150 М випромінюються короткохвильові промені ультрафіолетового (UV-C) випромінювання з довжиною хвилі 253,7 нм, що мають бактерицидну дію.

Опромінювач кварцовий ARMED ОБН – один із видів медичного обладнання, призначеного для дезінфекції. Є ефективним засобом профілактики та боротьби з інфекціями, що передаються повітряним шляхом. За допомогою бактерицидних опромінювачів забезпечують дезінфекцію та знезараження повітря та поверхонь приміщення. Необхідно відзначити, що опромінювачі ARMED ОБН-150 не використовуються для знезараження та стерилізації медичних інструментів, медичного одягу, постільної білизни та інших виробів. При роботі опромінювача бактерицидного забороняється присутність людей та тварин у приміщенні без спеціальних засобів захисту.

Замовити опромінювач бактерицидний настінний, у потрібній кількості можливо зробивши нескладний самостійний розрахунок. Враховується продуктивність опромінювача (м3/година), категорія приміщення та режим опромінення.

*КАТЕГОРІЇ ПРИМІЩЕНЬ:

I. Операційні, передопераційні, пологові, стерильні зони ЦСО, дитячі палати пологових будинків, палати для недоношених та травмованих дітей. Бактерицидна ефективність, Jбк: 99,9%.

ІІ. Перев'язувальні, кімнати стерилізації та пастеризації грудного молока, палати та відділення імунослаблених хворих, палати реанімаційних відділень, приміщення нестерильних зон ЦСО, бактеріологічні та вірусологічні лабораторії, станції переливання крові, фармацевтичні цехи з виготовлення стерильних лікарських форм. Бактерицидна ефективність, Jбк: 99%.

ІІІ. Палати, кабінети та ін. приміщення ЛПЗ не включені до категорій I та II. Бактерицидна ефективність, Jбк: 95%.

IV. Дитячі ігрові кімнати, шкільні класи, побутові приміщення промислових та громадських будівель з великим скупченням людей за тривалого перебування. Бактерицидна ефективність, Jбк: 90%.

* на 1 лампу ТUV 30B, у разі використання світильників відкритого типу 1-, 2-х лампових, при настінному розміщенні, протягом 30 хв. роботи, при повторно-короткочасному режимі роботи (довідково)

Характеристики

Площа приміщення
Тип лампи
Потужність
  • 30 Вт
Тип опромінювача
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами