Опромінювач бактерицидний ARMED ОБН-35М

Опромінювач бактерицидний ARMED ОБН-35М

Продавець:ATOM+

550

Немає в наявності

3

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Опромінювач ARMED ОБН-35М бактерицидний призначений для дезінфекції повітря та поверхні приміщень лікарень, клінік, лікувально-профілактичних, виробничих та громадських установ.

Є ефективним засобом профілактики та боротьби з інфекціями, що передаються повітряним шляхом. Опромінювачі бактерицидні ОБН, ОББ та ОБП, це один із видів медичного обладнання, призначених для дезінфекції. За допомогою бактерицидних опромінювачів забезпечують дезінфекцію та знезараження повітря та поверхонь приміщення.

При роботі опромінювача ARMED ОБН-35 М випромінюються короткохвильові промені ультрафіолетового (UV-C) випромінювання з довжиною хвилі 253,7 нм, що мають бактерицидну дію.

Необхідно відзначити, що опромінювачі ОБН-35 не використовуються для знезараження та стерилізації медичних інструментів, медичного одягу, постільної білизни та інших виробів. При роботі опромінювача бактерицидного забороняється присутність людей та тварин у приміщенні без спеціальних засобів захисту.

Опромінювач укомплектований БЕЗОЗОНОВОЮ бактерицидною лампою OSRAM TUV-15B, що не виділяє озону.

Провітрювання приміщення НЕ ВИМАГАЄТЬСЯ після роботи опромінювача з безозоновою лампою.

Кількість опромінювачів для приміщення розраховується уповноваженими організаціями, залежно від продуктивності опромінювача (м3/година), категорії приміщення та режиму опромінення.

*КАТЕГОРІЇ ПРИМІЩЕНЬ:

I. Операційні, передопераційні, пологові, стерильні зони ЦСО, дитячі палати пологових будинків, палати для недоношених та травмованих дітей. Бактерицидна ефективність, Jбк: 99,9%.

ІІ. Перев'язувальні, кімнати стерилізації та пастеризації грудного молока, палати та відділення імунослаблених хворих, палати реанімаційних відділень, приміщення нестерильних зон ЦСО, бактеріологічні та вірусологічні лабораторії, станції переливання крові, фармацевтичні цехи з виготовлення стерильних лікарських форм. Бактерицидна ефективність, Jбк: 99%.

ІІІ. Палати, кабінети та ін. приміщення ЛПЗ не включені до категорій I та II. Бактерицидна ефективність, Jбк: 95%.

IV. Дитячі ігрові кімнати, шкільні класи, побутові приміщення промислових та громадських будівель з великим скупченням людей за тривалого перебування. Бактерицидна ефективність, Jбк: 90%.

* на 1 лампу ТUV 15B, у разі використання світильників відкритого типу при настінному розміщенні, протягом 30 хв. роботи, при повторно-короткочасному режимі роботи (довідково)

Характеристики

Тип лампи
Потужність
  • 15 Вт
Тип опромінювача
Спосіб встановлення
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами