Очні краплі втоми очей з алантоїном Rohto Eyestretch 12 мл

Очні краплі втоми очей з алантоїном Rohto Eyestretch 12 мл

Продавець:Cosmo&Bene

4.4/5  ( 21 оцінок )

480

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Очні краплі втоми очей Rohto Eyestretch покликані вирішити нову серйозну проблему XXI століття - повальне захоплення людей електронними гаджетами і те, як це позначається на зорі. Дивлячись у монітор комп'ютера, смартфона, планшета, циліарний м'яз око вчиняє, не властиві природно, одноманітні рухи. Ця м'яз відповідають за фокусування зору. Працюючи в офісі або проводячи своє дозвілля вдома, людське око перестає дивитися вдалину. Це напруга м'язів, викликане в тому числі відсутністю належної кількості відпочинку, позначається надалі на можливості концентрації зору, а також призводить до дискомфорту, затуманення зору і хронічної втоми. Неостигміну метилсульфат ефективно усуває напругу і розслабляє циліарний м'яз. Рогівка грає захисний бар'єр, тому досить складно домогтися доставки необхідних елементів, у тому числі неостигміну, через неї до задньої стінки ока, де знаходиться циліарний м'яз. Після довгих і важких років розробки вченими було підібрана саме робоча концентрація і склад для проникнення активних компонентів до клітин м'язи. Додайте до всього цього наявність Алантоїну, регенеруючого пошкоджені клітини і ви отримаєте чудові очні краплі.

Мають індекс свіжості - 3.

Основними особливостями Rohto Eyestretch є:

прискорення метаболізму очних тканин за рахунок вмісту Алантоїну; харчування оболонки ока вітаміном B6 і амінокислотами;

Очні краплі Rohto Eyestretch рекомендується застосовувати:

при втоми очей; при тривалій роботі з комп'ютером; при конъюнктивной гіперемії (почервоніння); при блефариті (запалення повік); при свербінні в очах; при неясності зору після інтенсивних навантажень (тривала робота за комп'ютером, тривала їзда за кермом, офісна робота в умовах штучного освітлення); при подразненні від зовнішніх факторів, морської води, поту, сонячних і ультрафіолетових променів, при сніжної сліпоти.

Додаткові компоненти крапель: борна кислота, бура, L-ментол, D-камфора, масло перцевої м'яти, пропилен гліколь, едетат натрію, хлорбутанол, полісорбат 80, рН агент.

Термін придатності вказаний на упаковці, в залежності від виду крапель від 1 до 3 років.

Висока якість крапель гарантовано виробником. Препарат можна купувати з упевненістю в автентичності товару. При використанні рекомендуємо порадитися з лікарем-фахівцем з приводу складу крапель.

Спосіб застосування:

При легкої втоми і в профілактичних цілях ― одна крапля в кожне око по необхідності. При сильної втоми і в лікувальних цілях ― 3-6 разів на день по 1-2 краплі.

Для крапель з високим індексом свіжості для мінімізації початкового неприємного ефекту через змісту мікродоз різних олій, таких як ментол, рекомендуємо капати в куточок злегка прочинених очей. Після цього відкрити на мить, дати краплях можливість розтектися і закрити на кілька секунд, потім пропустити, поки очі не заспокояться.

Протипоказання:

лікування очей іншими препаратами; алергічна реакція на компоненти крапель або інші препарати; сильна біль в очах; при встановленому діагнозі глаукома (Виробники вказують, що в таких випадках необхідна консультація з лікарем. В іншому випадку ми не рекомендуємо.); для деяких крапель ― вагітність та годування груддю. І як загальне правило ― після консультації з лікарем.

Симптоми, при появі яких застосування крапель слід припинити та проконсультуватися у вашого лікаря:

поява висипки і почервоніння на шкірі; подразнення та набряк очей, сильний свербіж.

Якщо симптоми зберігаються протягом 2 тижнів або почервоніння очей не зникає протягом 5-6 днів, прийом крапель у цих випадках слід продовжувати тільки під наглядом лікаря!

При передозуванні у людей з чутливими очима можливий ефект збільшення відблисків і неприємні відчуття за дії ментолу та інших ефірних масел.

Заходи безпеки та умови зберігання:

- зберігати у темному та прохолодному (не обов'язково в холодильнику, якщо в кімнаті не вище 25°С, але НЕ в морозилці), недоступному для сонця місці з закритою кришкою;

- не торкатися крапельниці будь-якими предметами, в тому числі віями і пальцями, для запобігання забруднення, а також закапувати на достатній відстані для уникнення попадання забруднень через краплю тому у флакончик;

- не переливати в інший контейнер;

- берегти від дітей;

- закопувати тільки в очі, не допускати потрапляння в травний тракт;

- під час носіння м'яких контактних лінз використовувати лише сумісні краплі . В іншому випадку, не надягати контактні лінзи мінімум п'ять хвилин, краще 15;

- не використовувати після закінчення терміну придатності;

- не використовувати разом з іншими людьми, щоб уникнути перенесення інфекцій через слизові очей і вії!

Термін придатності вказаний на упаковці. Рекомендується не використовувати більше 2-3 місяців після першого відкриття тюбика.

Всі представлені в інтернет-магазині товари є профілактичними препаратами і відпускаються без рецепта лікаря, тим не менш бажано перед вживанням проконсультуватися з лікарем-фахівцем.

Характеристики

Країна-виробник
  • Японія
Країна реєстрації бренда
  • Японія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами