Японські краплі для очей з вітамінами А, Е для нормалізації роботи слізних залоз Sante Medical Active 12 мл

Японські краплі для очей з вітамінами А, Е для нормалізації роботи слізних залоз Sante Medical Active 12 мл

Продавець:Cosmo&Bene

4.5/5  ( 24 оцінок )

670

Немає в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

По мірі наближення до похилого віку ми відчуваємо поступове погіршення функціонування наших очей, таких як зниження фокусування погляду і слабшанню роботи слізних залоз, що призводить до сухості очей. За таких обставин, зайве навантаження на очі призводить до збільшення ризику придбання таких очних проблем, як втома очей і нечіткість зору.

Краплі для очей серії Sante Medical спрямовані на усунення трьох основних причин втоми очей і неясність зору, і це найвища офтальмологічне досягнення за весь час роботи компанії Santen, в якому поєднані оптимальні активні інгредієнти.

Sante Medical Active містять ідеальний баланс з дев'яти ретельно підібраних активних інгредієнтів, п'ять з яких в максимальній концентрації*, включаючи вітамін А (ретинол пальмітат) для полегшення роботи слізних залоз (муцини) і стабілізації виділення сльози, і хондроїтин сульфат натрію для захисту і зволоження поверхні очей. Очні краплі Sante Medical Active спрямовані на вирішення проблеми неясність зору і втоми очей, спричинених такими факторами як, наприклад, вікове погіршення функціонування очей. Даний продукт допомагає людям підтримувати здоровий стан очей.

*Максимальна концентрація у відповідності з виробничими і ліцензованими маркетинговими стандартами: вітамін А (ретинол пальмітат), хондроїтин сульфат натрію, натуральний вітамін Е (d-α-токоферолу ацетат), неостигмін метилсульфат, хлорфенірамін мелеат.

Мають індекс свіжості 3.

Вітамін А утворює в організмі пігмент родопсин, завдяки якому очі вловлюють самий слабкий світло, необхідний для нічного зору. Він же відповідає за швидку адаптацію очей при переході з світлого приміщення в темне. Таким чином, вітамін А захищає від нічної сліпоти («куряча сліпота»). Крім того, він зволожує рогівку і куточки очей, оберігаючи їх від пересихання і травм.

Тому, при кожному світловому порушення вітамін А витрачається для синтезу родопсину. При яскравому освітленні родопсин розкладається. Відомо, що повне відновлення у людини займає близько 30 хвилин. При нестачі вітаміну A може виникнути порушення колірного сприйняття та погіршення зору в темряві. Також це призводить до висихання клітин рогівки, а значить до висихання кон'юнктиви (слизової продовження століття) і до виникнення небезпеки захворювання кон'юнктивітом.

Гіалуронова кислота, що є біологічною мастилом, збереже ваші очі вологими, покращуючи гідродинаміку тканин.

Sante Medical Active бореться зі зменшенням секреції слізних залоз з-за вікових факторів, і також містить максимальну концентрацію вітаміну А, який утримує зволожуючий шар на оці вперше в історії безрецептурних засобів. Ці очні краплі є кращим продуктом компанії Santen, спрямованих на усунення вікових проблем очей і поповнення нестачі необхідного Вітаміну А.

Додаткові речовини: едетат натрію гідрат, декстран, гіалуронат натрію, гідроксиетилцелюлоза, бензалконію хлориду розчин, борна кислота, полиоксиэтилен касторової олії, полісорбат 80, ВНТ, d-борнеол, L-ментол, ізотонічний агент і регулятор рН.

Очні краплі Sante Medical Active рекомендується застосовувати:

при неясності зору (зниження секреції слізних залоз, тощо); при втоми очей; при гіперемії кон'юнктиви (почервоніння); при очному свербінні; для запобігання захворювання очей (після купання; коли пил або піт потрапляють в очі і т. д.); при блефариті (запаленні повік); при бленореї (запаленні слизової оболонки ока), викликаної такого виду променями світла як ультрафіолет (наприклад, снігова офтальмія); при дискомфорті від носіння твердих контактних лінз.

Також застосовувати при:

втоми очей з-за вікових змін і сухості, неясність зору; втоми очей при читанні дрібних шрифтів таких як на мобільному телефоні, в газеті; скруті фокусування погляду; якщо очі до вечора стомлені; відчутті жорсткості очей; сухості очей і неясність зору; синдромі сухого ока.

Термін придатності вказаний на упаковці, в залежності від виду крапель від 1 до 3 років.

Висока якість крапель гарантовано виробником. Препарат можна купувати з упевненістю в автентичності товару. При використанні рекомендуємо порадитися з лікарем-фахівцем з приводу складу крапель.

Спосіб застосування:

При легкої втоми і в профілактичних цілях ― одна крапля в кожне око по необхідності. При сильної втоми і в лікувальних цілях ― 3-6 разів на день по 1-2 краплі.

Для крапель з високим індексом свіжості для мінімізації початкового неприємного ефекту через змісту мікродоз різних олій, таких як ментол, рекомендуємо капати в куточок злегка прочинених очей. Після цього відкрити на мить, дати краплях можливість розтектися і закрити на кілька секунд, потім пропустити, поки очі не заспокояться.

Протипоказання:

лікування очей іншими препаратами; алергічна реакція на компоненти крапель або інші препарати; сильна біль в очах; при встановленому діагнозі глаукома (Виробники вказують, що в таких випадках необхідна консультація з лікарем. В іншому випадку ми не рекомендуємо.); для деяких крапель ― вагітність та годування груддю. І як загальне правило ― після консультації з лікарем.

Симптоми, при появі яких застосування крапель слід припинити та проконсультуватися у вашого лікаря:

поява висипки і почервоніння на шкірі; подразнення та набряк очей, сильний свербіж.

Якщо симптоми зберігаються протягом 2 тижнів або почервоніння очей не зникає протягом 5-6 днів, прийом крапель у цих випадках слід продовжувати тільки під наглядом лікаря!

При передозуванні у людей з чутливими очима можливий ефект збільшення відблисків і неприємні відчуття за дії ментолу та інших ефірних масел.

Заходи безпеки та умови зберігання:

- зберігати у темному та прохолодному (не обов'язково в холодильнику, якщо в кімнаті не вище 25°С, але НЕ в морозилці), недоступному для сонця місці з закритою кришкою;

- не торкатися крапельниці будь-якими предметами, в тому числі віями і пальцями, для запобігання забруднення, а також закапувати на достатній відстані для уникнення попадання забруднень через краплю тому у флакончик;

- не переливати в інший контейнер;

- берегти від дітей;

- закопувати тільки в очі, не допускати потрапляння в травний тракт;

- під час носіння м'яких контактних лінз використовувати лише сумісні краплі . В іншому випадку, не надягати контактні лінзи мінімум п'ять хвилин, краще 15;

- не використовувати після закінчення терміну придатності;

- не використовувати разом з іншими людьми, щоб уникнути перенесення інфекцій через слизові очей і вії!

Термін придатності вказаний на упаковці. Рекомендується не використовувати більше 2-3 місяців після першого відкриття тюбика.

Всі представлені в інтернет-магазині товари є профілактичними препаратами і відпускаються без рецепта лікаря, тим не менш бажано перед вживанням проконсультуватися з лікарем-фахівцем.

Характеристики

Країна-виробник
  • Японія
Країна реєстрації бренда
  • Японія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами