М'які очні краплі для надчутливих очей під час носіння м'яких контактних лінз Rohto C3 13 мл

М'які очні краплі для надчутливих очей під час носіння м'яких контактних лінз Rohto C3 13 мл

Продавець:Cosmo&Bene

4.4/5  ( 21 оцінок )

490

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Очні краплі Rohto C3 рожеві є самим делікатним засобом для зволоження очей володарів м'яких або твердих контактних лінз. Повна відсутність l-ментолу та інших екстрактів з ефірних масел. Це відбилося на нульовому індексі свіжості, відповідному для найбільш чутливих очей.

Комплекс таких інгредієнтів як гідроксиетилцелюлоза, гідрат хлориду кальцію і хондроїтин стане кращим інструментом для збереження ваших очей постійно вологими, що захистить слизову очей. Це у свою чергу підвищить в'язкість водної складової епітелію, пом'якшивши рогівку очей, тим самим захищаючи її від зовнішнього впливу, включаючи тертя від контактних лінз. Мінерали, що входять до складу регулюють внутрішньоклітинний тиск, перешкоджають набряклості очей. Хлорид калію поліпшить транспортування амінокислот і нормалізує проведенню імпульсів по нервовим клітинам. Крім того, в склад входить гідрокарбонат натрію, який є чудовим антисептиком. Гіалуронова кислота, що є біологічною мастилом, збереже ваші очі вологими, покращуючи гідродинаміку тканин.Як видно, на виході оптимальний склад мікроелементів, акуратно і ефективно компенсує вплив носіння контактних лінз на очі людини, не готові природно до такого втручання.

Мають мінімальний індекс свіжості - 0, т. е. є найбільш м'яким і делікатним рішенням для власників контактних лінз з дуже чутливими очима, наприклад, жіночими.

Основними особливостями Rohto C3 є:

довгострокове зволоження очей завдяки хондроитину і гидроксиэтилцеллюлозе антисептичну дію; протинабряковий інгредієнт; зниження внутрішньоклітинного тиску і поліпшення транспортування поживних речовин завдяки наявності мінералів.

Очні краплі Rohto C3 рекомендується застосовувати:

при сухості очей при неясності зору з-за зайвої накопичилася слизу в очах при втоми, болю і напруги очей можливе при попаданні в очі бруду та інфекції

Додаткові компоненти крапель: борна кислота, бура, гіалуронова кислота, полісорбат 80, поліпропіленгліколь (полоксамеры), этилендиаминтетр натрію, hydrochloric polyhexanide, рН агент.

Очні краплі Rohto C3 для збереження вологими і захищеними самих чутливих очей.

Термін придатності вказаний на упаковці, в залежності від виду крапель від 1 до 3 років.

Висока якість крапель гарантовано виробником. Препарат можна купувати з упевненістю в автентичності товару. При використанні рекомендуємо порадитися з лікарем-фахівцем з приводу складу крапель.

Спосіб застосування:

При легкої втоми і в профілактичних цілях ― одна крапля в кожне око по необхідності. При сильної втоми і в лікувальних цілях ― 3-6 разів на день по 1-2 краплі.

Для крапель з високим індексом свіжості для мінімізації початкового неприємного ефекту через змісту мікродоз різних олій, таких як ментол, рекомендуємо капати в куточок злегка прочинених очей. Після цього відкрити на мить, дати краплях можливість розтектися і закрити на кілька секунд, потім пропустити, поки очі не заспокояться.

Протипоказання:

лікування очей іншими препаратами; алергічна реакція на компоненти крапель або інші препарати; сильна біль в очах; при встановленому діагнозі глаукома (Виробники вказують, що в таких випадках необхідна консультація з лікарем. В іншому випадку ми не рекомендуємо.); для деяких крапель ― вагітність та годування груддю. І як загальне правило ― після консультації з лікарем.

Симптоми, при появі яких застосування крапель слід припинити та проконсультуватися у вашого лікаря:

поява висипки і почервоніння на шкірі; подразнення та набряк очей, сильний свербіж.

Якщо симптоми зберігаються протягом 2 тижнів або почервоніння очей не зникає протягом 5-6 днів, прийом крапель у цих випадках слід продовжувати тільки під наглядом лікаря!

При передозуванні у людей з чутливими очима можливий ефект збільшення відблисків і неприємні відчуття за дії ментолу та інших ефірних масел.

Заходи безпеки та умови зберігання:

- зберігати у темному та прохолодному (не обов'язково в холодильнику, якщо в кімнаті не вище 25°С, але НЕ в морозилці), недоступному для сонця місці з закритою кришкою;

- не торкатися крапельниці будь-якими предметами, в тому числі віями і пальцями, для запобігання забруднення, а також закапувати на достатній відстані для уникнення попадання забруднень через краплю тому у флакончик;

- не переливати в інший контейнер;

- берегти від дітей;

- закопувати тільки в очі, не допускати потрапляння в травний тракт;

- під час носіння м'яких контактних лінз використовувати лише сумісні краплі . В іншому випадку, не надягати контактні лінзи мінімум п'ять хвилин, краще 15;

- не використовувати після закінчення терміну придатності;

- не використовувати разом з іншими людьми, щоб уникнути перенесення інфекцій через слизові очей і вії!

Термін придатності вказаний на упаковці. Рекомендується не використовувати більше 2-3 місяців після першого відкриття тюбика.

Всі представлені в інтернет-магазині товари є профілактичними препаратами і відпускаються без рецепта лікаря, тим не менш бажано перед вживанням проконсультуватися з лікарем-фахівцем.

Характеристики

Країна-виробник
  • Японія
Країна реєстрації бренда
  • Японія
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами