Проліхіт Апіпродукт (екстракт підмору, прополісна олія, обліпихова олія) краплі 15 мл

Проліхіт Апіпродукт (екстракт підмору, прополісна олія, обліпихова олія) краплі 15 мл

Продавець:MyGreenStore

4.8/5  ( 123 оцінок )

100

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Продукти на прополісі не тільки дивують своєю різноманітністю, але й є дуже ефективними. Проліхіт – найкращий профілактичний засіб для зміцнення таких важливих органів як печінка, поліпшення імунітету та боротьби із запаленнями. Купуйте натуральний засіб у нашому магазині від виробника та отримуйте навіть більше, ніж очікували!

Властивості:

    _x000D_
  • Служить першоджерелом незамінних есенціальних біоактивних речовин;
  • Збільшує захисні властивості людського організму;
  • Має антисептичний, антибактеріальний та ранозагоювальний ефект;
  • Є стимулятором і оберігає носову слизову тканину від пересушування або утворення сухих скоринок;
  • Запобігає апное та нічному хропінню, спричиненому хронічним набряком у м'яких носоглоткових відділах (поліпи та інше) – олія, обволікаючи носові та дихальні шляхи, сприяє зменшенню пересушування та запалення при проході повітря. На додаток, профілактує злипання та пошкодження носоглоткових стінок завдяки зволоженню та впливу вітамінних антиоксидантів Д, А, Е, які в комплексі підвищують ефект один одного. Це значною мірою важливо курцям, чиє хропіння викликане пересушуванням і дегенерацією слизової носа і рота. Крім іншого, олія сприяє прискоренню загоєння слизових оболонок, робить міцнішими капілярні стінки, збільшує тонус гортанних м'язів. li>Захищає печінку та сприяє виведенню продуктів розпаду;
  • Зменшує взаємодію токсичних елементів зі стінками кишечника, скорочує вбирання харчових отрут у кровоносну систему. Допомагає кишковому спорожненню на регулярній основі. Відмінний апіпродукт в програмі чистки організму; ватних тампончиків з маслом)
  • Хороший профілактичний противірусний апіпродукт (змочування носових ходів);
  • Допомагає прискорити час загоєння ерозій шийки матки (двічі на тиждень наносити на маткові стінки та склепіння, виконуючи 8 – 14 циклів)
  • Форсує затягування механічних ран шкіри, полегшує та служить потужним анестетиком при заміні пов'язок на перев'язках.

Опис:

Прополіс – корисний натуральний продукт дуету бджіл та рослин. У складі прополісу містяться флавоноїди, які мають потужний протизапальний ефект. Прополіс здатний пригнічувати активність та боротися із широким спектром мікроорганізмів, у тому числі вірусами, грибками. Дуже важливо відзначити, що при використанні прополісу мікроорганізмів не розвивається стійкості до нього під час і після прийому. Прополіс на основі рослинних жирів добре впливає на стан шкірних покривів, стимулюючи її оновлення.

Екстракт бджолиного підмору – це витяжка з тіла бджоли. У хітиновому покриві є найцінніші хімічні елементи: гепарин і гепариноїди, що пригнічують процеси запалення, стабілізують артеріальний тиск, що надають цілющу дію на систему кровообігу і стан судин. кислоти (стеаринова, лінолева, олеїнова, пальмітинова), тригліцериди, хлорофілові структури. Дане масло знижує згубний вплив отруйних інгредієнтів, служить основою захисної мембрани клітин та міжклітинних структур; прискорює загоєння пошкоджень епідермісу, слизових, загальмовує бактеріальне поширення, характеризується обволікаючим, жовчогінним впливом.

Рекомендуємо купити Проліхіт для себе, рідних та близьких людей.

Термін зберігання: 1 рік з моменту виробництва

Склад: екстракт пчелиного підмору (витяжка з тіла пчелі), прополісна олія, обліпихова олія.

Характеристики

Країна-виробник
  • Італія
Країна реєстрації бренда
  • Польща
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами