Фіточай Для схуднення (Збір №4) Монастирський двір 100г

Фіточай Для схуднення (Збір №4) Монастирський двір 100г

Продавець:Healthy Sweets

4.7/5  ( 96 оцінок )

68

Немає в наявності

8

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я!
Увага! Перед застосуванням лікарського засобу чи медичного виробу рекомендується обов'язково ознайомитися з інструкцією та проконсультуватися з лікарем.
Опис та інструкція з користування наведені виключно з ознайомлювальною метою і не має бути використана як посібник з самолікування.
Тільки лікар може прийняти рішення про призначення препарату, а також визначити дози та способи його застосування.

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Фітозбір гармонізує роботу внутрішніх органів, нормалізує обмінні процеси, регулює функціонування всіх систем організму. Найважливішою лікувальною властивістю трави козлятника (гелеги лікарської) є її здатність знижувати рівень цукру в крові та нормалізувати циркуляцію рідини в організмі. Трава і коріння посконника звичайного мають протизапальні, жовчогінні та сечогінні властивості. Його настойка здатна нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, вона є ефективним проносним засобом. Завдяки здатності цих трав виводити зайву рідину, зменшувати набряки та стабілізувати обмінні процеси досягається ефект схуднення та подальша нормалізація ваги. Чай з м'яти покращує відтік жовчі, що бере участь у розщепленні жирів, та допомагає їжі швидше перетравлюватися. Крім того, цей напій виводить зайву рідину з організму і позбавляє набряків, активізує метаболізм, має легкий проносний ефект. М'ятний чай пригнічує процеси гниття і бродіння в кишечнику, знімає спазми, що також важливо при схудненні. А ще запашний напій заспокоює, розслаблює, допомагає зменшити апетит та потяг до солодкого.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами