Пульсоксиметр KIUZOV Medical M130 4 показники

Габарити (ВхШхГ)
  • 4.0 х 6.5 х 4.0 см

Пульсоксиметр KIUZOV Medical M130 4 показники

Продавець:MAVOX

4.8/5  ( 135 оцінок )

1 077

580

Є в наявності

11

Гарантія. 12 місяців Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Пульсоксиметр KIUZOV є досить якісним продуктом з китайського ринку. Вимірює 4 показники – пульс, сатурацію, індекс перфузії, ритм дихання.

Пульсоксиметр 4 до 1

SpO2 – сатурацію (насичення киснем капілярної крові). Пульсоксиметр безперервно вимірює насичення крові периферичних судин киснем (напр., стопа, палець ноги чи руки) неінвазивним методом. Він використовується для спостереження за хворими, які схильні до ризику розвитку гіпоксії. Спостереження за SpO2 дає інформацію як серцево-судинної, так і про респіраторну систему, і надає докладну інформацію про перенесення кисню в крові.

PR – пульс (частота серцебиття). Вимірюється в ударах за хвилину - це частота серцевих скорочень.

PI – індекс перфузії (сила сигналу артеріального пульсу). Індекс перфузії (PI, ПІ) залежить від інтенсивності кровотоку у місці виміру, від заповнення судин кров'ю, від кількості працюючих капілярів. Цей параметр говорить користувачеві, наскільки навколишнє середовище та організм користувача готовий до коректного виміру сатурації.

RR – частота дихання. Частота дихання вимірюється в дихальних рухах за хвилину, процес дихання контролюється мозком, який говорить тілу дихати на основі рівнів кисню та вуглекислого газу в крові, а деякі фактори, такі як фізичні вправи та алкоголь, можуть впливати на частоту дихання людини. Надмірно висока або низька частота дихання може вказувати на певні захворювання, такі як брадипное, апное чи тахіпное. Тому важливо стежити за цим показником.

Характеристики

Категорія
Застосування
Живлення
  • 2 х AAA
Особливості
  • Точность ±2%
Комплектація
  • Пульсоксиметр
    Шнурок
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами