Китайський бальзам Hmong Balm – найкращий засіб від проблем шкіри (псоріаз, дерматит, грибкових інфекцій, акне), 15 г

Китайський бальзам Hmong Balm – найкращий засіб від проблем шкіри (псоріаз, дерматит, грибкових інфекцій, акне), 15 г

Продавець:Btflshp

4.8/5  ( 39 оцінок )

188

180

Є в наявності

24

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Наша шкіра - один з найвитриваліших людських органів, але періодично вона стає вразливою до різних патологічних процесів.

Як правило, шкірні захворювання стають очевидними вже на ранніх стадіях - це прискорює початок лікування, але і доставляє людині значний дискомфорт, особливо в тих випадках, коли швидко усунути симптоми неможливо. Тому ефективне лікування шкірних захворювань - необхідна умова повернення до звичного способу життя без лущення, свербіння, почервоніння, висипів та іншого дискомфорту.

Східний бальзам Хмонг (Miao Yao Qi Yang Jing) - практично універсальний засіб, тому навіть якщо Ви не стикаєтеся регулярно з лікуванням дерматологічних патологій, для цього препарату повинно бути відведено окреме місце в домашній аптечці.

При яких проблемах та захворюваннях рекомендується застосовувати бальзам Хмонг?

1. Дерматит, нейродерміт, псоріаз, короста, лишай, екзема, стафілококові інфекції шкіри і бактерії роду кандида, кропив'янка, вугрові висипання, грибкові інфекції.
2. Ефективний при лікуванні вітиліго (схему лікування дивитись в "Як використовувати" нижче).
3. Підвищене потовиділення, яке супроводжується неприємним запахом.4. Геморой.
5. Запалення, свербіж чоловічих і жіночих зовнішніх статевих органів.
6. Укуси комах, пухирі.
7. Володіє сильним ранозагоювальною дією. Приносить значне полегшення, аж до повного зцілення навіть в дуже запущених і хронічних випадках.

Як використовувати? Нанести невелику кількість бальзаму на чисту суху шкіру і акуратними масажними рухами розподілити по зоні ураження.
Процедуру проводити вранці і ввечері, за необхідності - кілька разів в день. Для кращого ефекту - залишити бальзам на ніч.

При наявності вітіліго, слід починати лікування в період активного сонця, наносити згідно інструкції двічі в день. З настанням літа і комфортною для засмаги температури лікування проводити за наступною схемою (наносимо на депигментовану ділянку шкіри перед виходом на сонце) і виконуємо наступні рекомендації... загоряємо: 1-3й день по 3 хв; 4-6й за 6 хв; 7-10й за 9 хв; 11-13ї за 12 хв; 14-20й по 15 хв; 21-25й за 18 хвилин, а далі по 20 хв.
У разі якщо з якихось причин сонячні ванни довелося пропустити, продовжуємо наносити крем двічі на день. Якщо за вищеописаною схемою на шкірі з'явилося почервоніння(опік) робимо перерву до повного відновлення нормального кольору шкіри. Засмагати краще в ранкові години і після закінчення максимального часу на сонці (20 хвилин) шкіру слід прикрити, у крайньому випадку нанести сонцезахисний засіб з високим SPF.

При нанесенні мазі miao yao qi yang jing Ви відчуєте приємний холодок. Не треба турбуватися, це викликано наявністю у складі м'яти.
Колір бальзаму жовтий.
Консистенція: кремоподібна.
Не є лікарським засобом.
Зберігати в сухому та прохолодному місці далеко від сонячних променів та дітей.

Характеристики

Призначення
Застосування
  • Нанести невелику кількість бальзаму на чисту суху шкіру і акуратними масажними рухами розподілити по зоні ураження. Процедуру проводити вранці і ввечері, за необхідності - кілька разів в день. Для кращого ефекту - залишити бальзам на ніч.
Країна-виробник
  • Китай
Країна реєстрації бренда
  • Китай
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами