Жир дикого лосося аляски, Natural Factors, 1000 мг, 180 штук

Жир дикого лосося аляски, Natural Factors, 1000 мг, 180 штук

Продавець:ЕНЕРГІЯ ТІЛА

4.9/5  ( 60 оцінок )

1 195

Є в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис

  • Харчова добавка
  • 100% чистий жир лосося
  • Омега-3, ЕПК та ДГК, 150 мг
  • Чистота та ефективність гарантовані

Дикий лосось – більш здоровий вибір, ніж лосось, вирощений на фермах, який, як було встановлено, містить високі концентрації антибіотиків, поліхлордифенілів та діоксинів. Жир дикого лосося, що є джерелом астаксантину та жирних кислот омега-3, має природне співвідношення ЕПК та ДГК. Дикий лосось може бути більш екологічним варіантом вибору, тому що лососеві ферми можуть забруднювати прибережні води. Жир видобувається з уже виловленого лосося; використовуються ті частини риби, які інакше були б викинуті, таким чином, зберігається існуюче поголів'я. Цей продукт, що пройшов ретельну перевірку на чистоту, гарантовано відповідає стандартам якості, встановленим урядом Канади та Радою з відповідального харчування щодо забруднювачів навколишнього середовища, таких як важкі метали, пестициди, діоксини, ПХД та інші шкідливі сполуки, або перевищує ці стандарти.

Сертифікат Isura
Без ГМО: документально підтверджено ✔
Мас-спектрометрія: продукт пройшов лабораторні випробування.

Рекомендації щодо застосування

Приймати по 1 м'якій таблетці 1-2 рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

складові

Капсула (желатин, гліцерин, чиста вода), натуральний вітамін E.

Не містить штучних барвників, консервантів, підсолоджувачів, молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, кукурудзи, яєць, молюсків, солі, деревних горіхів, ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors з гарантією безпеки та ефективності відповідно до стандартів належної виробничої практики (GMP), розроблених Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів та медикаментів (FDA) США та Міністерством охорони здоров'я Канади.

Попередження

Перед застосуванням будь-яких харчових добавок під час вагітності (а також при плануванні вагітності), у період годування груддю, під час прийому препаратів, за наявності захворювань або під час підготовки до хірургічної операції слід проконсультуватися з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей місці.

Продукт герметично упакований з метою безпеки. Не використовувати, якщо пошкоджена захисна плівка. Зберігати у сухому та прохолодному місці для збереження свіжості.

Характеристики

Країна-виробник
  • США
Країна реєстрації бренда
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами