Тест-смужки Finetest premium, 50 шт

Тест-смужки Finetest premium, 50 шт

Продавець:SEVI

3.9/5  ( 54 оцінок )

455

Немає в наявності

Гарантія. Законом про захист прав споживачів не передбачено повернення цього товару належної якості. 

Опис

Тест-смужки Файнтест Преміум, 50 шт

Тест-смужки Finetest Premium для вимірювання концентрації цукру в крові за допомогою приладу - глюкометра Файнтест Інфопія (Finetest Infopia). Капілярний метод забору крові та інноваційна біосенсорна технологія вимірювань гарантує максимально точні результати.

Тестові смужки Файнтест Преміум використовуються тільки з вимірювачем Finetest, який призначений для виявлення (за кількістю) концентрації цукру цільної капілярної крові.

Тест-смужки Файнтест мають калібрування за рівнем глюкози в плазмі, це набагато прискорює та полегшує порівняння даних аналізу тесту з результатами, які отримані у лабораторії.

Тест смужки “ Finetest Auto-coding Premium” - новітня розробка фахівців компанії “Infopia” (Південна Корея). 5% завдяки новим технологіям.

Умови, за яких рекомендовано зберігати та застосовувати тест-смужки Файнтест Преміум (Finetest Premium):

Зберігання тестових смуг дозволяється у приміщенні, де прохолодно та сухо та температура повітря в межах: 2 - 30 градусів за Цельсієм. Необхідно зберігати від потрапляння прямого сонячного світла.

Зберігання тест-смужок допускається безпосередньо в тубах-оригіналах (у яких вони продаються). Не дозволяється перекладати тест-смужки в якісь інші ємності.

Необхідно щільно закривати кришку тубуса. Тест-смужка має бути використана відразу після її вилучення.

Заборонено використання тест-смужок, у яких минув термін придатності. Час, протягом якого можна використовувати смужки – 90 дн. з того моменту, коли тубус було відкрито. Коли вперше відкриваєте упаковку, не забудьте обов'язково поставити дату (якщо відкрили) на пакувальній етикетці.

Необхідно стежити, щоб пил, сміття, їжа та волога не потрапляли на тестову смужку. Не чіпайте тест-смужки, коли у вас вологі руки.

Заборонено проведення вимірювань цукру, коли температура менша за 10 градусів за Цельсієм, також – більше 40 градусів за Цельсієм, а також, коли відносна вологість у повітрі – більше 90 відсотків.

Необхідно зберігати тубуси з тестовими смужками в недоступних місцях для дітей, тому що в самих тест-смужках і стінках тубусів містяться спеціальні речовини, що є шкідливими для організму людини, коли потрапляють до його шлунково-кишкового тракту.

Характеристики:

Артикул (SKU) ft-1

Термін придатності: Н/Д

Модель Файнтест Преміум (Finetest Premium)

Кількість в упаковці: 50 шт.

Калібрується по плазмі

Характеристики

Країна реєстрації бренда
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Країна-виробник
  • Республіка Корея (Південна Корея)
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами